Systemsupport till Clarendo i Malmö

Rekryterare
Clarendo AB
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 15 november 2018
Ref:
8975FCFB-6175-4D99-A9BF-EA884C0E6CFF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som vill arbeta med systemsupport på Clarendo i Malmö!

Här är chansen för dig som vill arbeta med support där din insats gör skillnad! Till Clarendo i Malmö söker vi dig som har erfarenhet av och vill arbeta med systemsupport och kundsupport men vill vidare till en roll med brett ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer vara huvudansvarig för den tekniska supporten till våra kunder och internt till projektledare. Du kommer i rollen att bli specialist på ett egenutvecklat IT-verktyg samt ansvara för att ta fram olika lösningar utifrån kunders och Clarendos behov.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • Ett litet, värderingsstyrt företag med kunden i fokus.
 • Ett stabilt företag med hög kreditvärdighet och en trygg anställning.
 • En bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.
 • Du förväntas ta mycket eget ansvar, och i utbyte ges du möjlighet att växa hos Clarendo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för support av Clarendos egenutvecklade molnbaserade IT-verktyg, kallat TIM, till deras kunder: svara på frågor rörande funktion, teknik och diskutera lösningar.
 • Ansvara för att bygga upp och anpassa kunders ledningssystem i TIM.
 • Ansvara för att utbilda bland annat kvalitets-och miljöchefer, samt andra användarbehörigheter, i TIM.
 • Utföra tekniska tester av funktioner i TIM.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som supportansvarig kommer du att bli en del av ett litet team som har fokus på kunder och deras affärsutveckling, där ni tillsammans driver den digitala utvecklingen inom branschen.

Kontoret är placerat nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

 • Har god erfarenhet av att arbeta med systemsupport, av tex. affärssystem och/eller ledningssystem.
 • Har erfarenhet av utbildning av olika nivåer av systemanvändare
 • Är van vid att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning inom organisation, företagsekonomi eller liknande

Som person är du noggrann, analytisk och engagerad. Du förstår vikten av att förstå problemställningar och har förmågan att vara tydlig i instruktioner och förklaringar. Du tar ansvar för uppgifter och arbetar systematiskt och har förmågan att lära på egen hand. Ditt uttryck och sätt är professionellt, och du hanterar kunder klanderfritt på telefon och via mail. Stresstålighet och flexibilitet är viktigt, då tempot är mycket högt och tvära kast är ett vanligt inslag i Clarendos vardag. För att trivas hos Clarendo ska du vara prestigelös och nyfiken då Clarendo är ett litet företag med fokus på kundens processer och problemställningar. För Clarendo är det också viktigt att du har ett intresse för hur verksamheter drivs och uppnår framgång. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi brinner för ledningssystem som skapar värde. Vi älskar standarder som ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 m.fl. Standarder skapar en systematik, fokus på rätt saker och ett reflekterande av verksamhetens mål och nyckeltal. Vi vill hjälpa våra kunder med att fokusera på det som är viktigt. Vi är praktiskt lagda och intresserar oss för uppgifter som bidrar till förbättringar. Vi samarbetar med glada kunder med målet att implementera ett effektivt ledningssystem som åstadkommer resultat. Vi arbetar i nätverk och anlitar expertkompetens på olika områden beroende på vad kunden har för önskemål. Syftet med det är att hålla organisationen slimmad och kostnader nere samt fokusera på att leverera värde till våra kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb