IT-Systemansvarig

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 oktober 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation med de tekniska lösningarna för att leda Byggvarubedömningen (BVB) till att vara branschens förstahandsval för att hitta och administrera produkter med god miljöprestanda.

Din roll som IT-systemansvarig hos Byggvarubedömningen kommer att innehålla variationsrika arbetsuppgifter, bl.a:
• Driva fortsatt digitalisering och generell utveckling av BVBs system
• Verka för relevant integration mellan BVBs verktyg och våra medlemmars system
• Koordinering avseende BIM-utveckling hos BVB och kopplingen till våra medlemmars system, inkluderande bl.a. representation i medlemmars BIM-projekt
• Ansvara för systemutvecklingen genom att agera beställare (product owner) mot BVBs IT-leverantör med kravställning och test av funktionalitet.
• Agera stödfunktion till användare hos våra medlemmar med bl.a. mail och servicetelefon gällande systemrelaterade frågeställningar
• Samordna olika användargrupper inom BVB för att fånga upp och värdera systemutvecklingsbehov
• Internt systemunderhåll (bl.a. hemsideadministration, inköp av utrustning m.m.) och IT-optimering

Vi söker dig som tycker att miljö och hållbarhet är en viktig parameter i affärslivet och som vill verka för att stärka en hållbar utveckling. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom exempelvis systemutveckling eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktägarskap och beställarfunktion, SQL-utsökningar, projektledning inom IT-projekt och har kunskap inom programmering (exempelvis i .NET). Då en del av systemutvecklingen sker utomlands krävs det att du känner dig bekväm även i att kommunicera på engelska. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen är du positiv, drivs av problemlösning och är samarbetsorienterad.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. För ytterligare information kontakta Theresia Sape.
Välkommen med din ansökan senast den 26 oktober till www.navigio.se

Liknande jobb

Liknande jobb