Vi söker en lead-utvecklare som vill göra skillnad på svensk arbetsmarknad

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 oktober 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsförmedlingens uppgift är att effektivt sammanföra de som söker arbete med de som söker arbetskraft och genomgår en stor transformation mot en modern och effektiv myndighet och en stark utveckling i digitala kanaler. Den digitala utvecklingen består av såväl självservicetjänster som personlig service och det är här vi behöver dig!
Vill du utveckla nya smarta vägledande digitala tjänster – då har du kommit rätt!

 

Vi erbjuder dig ett jobb som är utvecklande, utmanande och roligt. Du kommer att ha många kompetenta kollegor att samarbeta och att dela erfarenheter med, anställda såväl som konsulter. Du kommer att jobba med modern teknik och utveckla för framtiden.

 

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av att leda utvecklingsteam och agerat som ”lead developer”. Du har utvecklat kundnära tjänster i nära samarbete med produktledning och har en förmåga att värdera kundnytta vs teknik/trender/lösningar.Du har god kännedom och intresse av att följa trender.

 

Läs gärna mer om vår förnyelseresa och vårt uppdrag: https://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Om-Arbetsformedlingen/Verksamhet/Fornyelseresan.html

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med ett härligt gäng kommer du utveckla självservicetjänster som stärker den orienterande vägledningen, dvs. som genom guidning och vägledning matchar de som söker jobb till jobb, utbildning och praktik.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har
• Relevant högskoleutbildning systemutveckling, datavetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt
• 5 års erfarenhet av att leda utvecklingsteam
• 5 år som ”lead developer” för kundnära tjänster
• Stor erfarenhet av att arbeta med open source
• Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, huvudsakligen på svenska

 

Vem är du?
För att trivas hos oss har du ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att jobba tillsammans med andra som ett lag. Du brinner för att skapa värde för våra kunder vilket du kombinerar med ett starkt teknikintresse och kunskaper inom modern utveckling. Du är en strukturerad problemlösare som är ansvarsfull och nyfiken och ser det som självklart att dela med dig och tycker om att lära dig nya saker. Stort vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt:
Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen på Norra Stationsgatan 61, Stockholm och under hösten 2019 avser vi flytta till Solna Strand. Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på arbetsformedlingen.se.

 

Ansökan
Välkommen senast 21 oktober med CV och personligt brev märkta Af-2018/0043 3692.

 

Kontaktpersoner
Åsa Strömberg
Sektionschef
010-488 46 73

Mona Al-Barwari
Rekryteringspartner
010-488 08 86

Åsa Skiöld
ST
010-010-486 95 59

Jeanette Savilahti Nygren
SACO
010-488 03 39

Erika Svärd
SEKO
010-488 36 55

 

Arbetsförmedlingen värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi ser även positivt på om du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk.

 

Arbetslivserfarenhet  

Mjukvaruutvecklare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid/ Ej specificerat

Arbetsgivarens webbplats

 http://www.arbetsformedlingen.se

Kontaktinformation

Företagets adress

Hälsingegatan 38

Postadress

Arbetsförmedlingen

Hälsingegatan 38

11343 Stockholm
 

Sök jobbet senast 21 oktober 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Liknande jobb

Liknande jobb