Teknikdriven DevOps till Handelsbanken i Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 december 2018
Stängs
den 14 januari 2019
Ref:
5AA90323-8178-40ED-9F7D-A25DB7B9D423
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för automatisering i en komplex miljö, där du kan göra stor skillnad? Sök då DevOps till Handelsbanken i Stockholm!

Du som brinner för Devops och som har en bakgrund som antingen utvecklare, arkitekt eller testare kommer här att få utveckla arbetssätt och processer för Handelsbankens applikationsutveckling i Java. Områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling!

VI ERBJUDER DIG

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidrar med kunskap och engagemang genom hela processen. I denna roll kommer du att jobba med såväl arbetssätt och processer som att kravställa, implementera och verifiera nya verktyg. Vi har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare/arkitekter som arbetar med applikationsinfrastruktur och javaramverk.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer ha en avgörande roll att utveckla och automatisera bankens applikationsinfrastruktur inom Java. Här kommer du bl.a. att:

  • Vidareutveckla bankens verktyg som används av applikationsutvecklarna
  • Effektivisera arbetssätt och processer
  • Utveckla och ta fram verktyg för att automatisera test, build och deploy
  • Verka både operativt och strategiskt inom ditt område
  • Var delaktig i implementationen och utvecklingen kring det agila arbetssättet SAFe.
  • Ständigt ha omvärldsbevakning kring ny teknik och verktyg inom DevOps för att testa och implementera in i verksamheten

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ha en flexibel roll och där du kommer jobba mot många olika områden och intressenter i form av utvecklare, testare, chefer och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan i Stockholm, där det finns en stor strävan att ta fram teknik och jobba nära varandra lokalt.

MER OM DIG

Utifrån din bakgrund, styrkor och intressen kommer vi tillsammans forma din roll. Vi ser dock gärna att du har ett stort teknikintresse och gärna erfarenhet av att ha arbetat med Java EE-teknologier. Du har god erfarenhet av testramverk (t.ex. JUnit, Mockito) och ett stort intresse i testautomatisering (t.ex. Maven, SonarQube, TeamCity). Har du erfarenhet av integrations- och prestandatest är det meriterande.

Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss också mer tillgängliga än någon annan bank i Norden. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken. Handelsbanken är en trygg arbetsgivare med goda villkor för sina anställda och en sund syn på work life-balance.

Liknande jobb

Liknande jobb