IT-tekniker - IT-mästaren

Rekryterare
IT-mästaren
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 5 oktober 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT-mästaren i Örebro söker en 3rd line IT-tekniker med inriktning på Microsoft SQL

Till vårt kontor på Östra Bangatan 28 i Örebro söker vi en 3rd line IT-tekniker med inriktning Microsoft SQL.
Arbetet innebär utveckling, drift och support av IT-infrastruktur och applikationer med fokusområde Microsoft SQL. Framförallt på plats hos oss, men även hos våra kunder.

 

Om företaget

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. Läs gärna mer på www.itmastaren.se

 

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker hos IT-mästaren kommer du främst att arbeta med databashantering, inklusive installation, uppsättning och utveckling både av kundmiljöer och IT-mästarens interna system inom Microsoft SQL och du löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av både enklare och mer komplicerad art. Du kommer att ansvara för samt delta i utveckling av nya och befintliga tjänster inom Microsoft SQL men även på Windows, och virtualiserings-plattformar.

Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt samt i kundprojekt där IT-driften migreras från kunden till IT-mästaren. Du kommer få ett produktansvar för Microsoft SQL och du ingår i ett team på ca 5 personer som arbetar inom samma område.

Inom IT-mästaren riktar vi oss framförallt till kunder med 10 - 1 000 IT-användare med fler än ett verksamhetsställe.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har eftergymnasial IT-utbildning samt flera års erfarenhet av arbete i en större IT-driftmiljö. Du har kompetens inom Microsoft SQL, Microsoft klient- och serveroperativsystem (Windows Server 2008/2012/2016) samt kan installera, konfigurera och administrera operativsystem med tillhörande delar. Företaget använder både VMware och Hyper-V i sina lösningar varför kunskap om virtualisering är ett krav. Det är även viktigt med förståelse och erfarenhet av kringtjänster som t.ex. backup i en virtualiserad miljö.

Det är meriterande om du har kunskaper inom någon/några av följande produkter och tekniker, Microsoft Exchange, Azure, Oracle, Citrix, RDS, MDT/SCCM, och Office365. Vidare är det också meriterande med förståelse för backup, nätverk och datakommunikation, brandväggar samt kunskaper om Unix/Linux, Apple Mac och mobila enheter

Du har stort kund- och utvecklingsfokus samt förmåga att arbeta proaktivt. Det innebär att du analyserar och ser lösningar som du presenterar och implementerar hos kund. Du är engagerad, tar stort eget ansvar och har god initiativförmåga. Du kan jobba självständigt men tycker samtidigt om ett nära samarbete med kunder och kollegor.

Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska samt har körkort.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Maria Roseen, 0702-590507.

Vi vill ha din ansökan snarast dock senast 24 oktober. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Örebro
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/44
Kontakt    
Maria Roseen, 070-259 05 07
Publicerat    2018-06-19
Sista ansökningsdag    2018-10-24

Liknande jobb

Liknande jobb