Senior Utvecklare med intresse för Augmented Reality till XMReality, Linköping

Rekryterare
XMReality
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 5 oktober 2018
Stängs
den 5 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Vill du arbeta i en organisation som, precis som du, tror att Augmented Reality är framtiden? Motiveras du av att tillhöra ett företag i stark tillväxt och där din erfarenhet och kompetens är en avgörande faktor för fortsatt framgång? XMReality erbjuder en spännande roll i en miljö med en välutvecklad företagsanda där alla är del i samma lag och hjälper varandra.

Om tjänsten
Som Utvecklare på XMReality kommer du att arbeta med den egenutvecklade lösningen Remote Guidance med hjälp av Augmented Reality. En tjänst som är på stark tillväxt och också mycket efterfrågad av de stora industribolagen.

Din främsta uppgift kommer att vara att arbeta med vidareutveckling och ny funktionalitet av befintlig produkt. Idag används ett flertal språk och teknologier såsom, t ex C/C++/Objective C, Java, JavaScript, .NET, OpenGL, Swift och WebRTC. Vi utvecklar för mobila klienter (Android & iOS), Windows, Linux och molnlösningar (AWS).

Tjänsten är placerad på kontoret i Mjärdevi Science Park, Linköping, i toppfräscha lokaler åtta våningar upp där pingisbordet kanske är en av de viktigaste interiörerna.

På XMReality ges du en hög grad av frihet att själv styra ditt arbete och tjänsten erbjuder stora utvecklingsmöjlighet för dig i din yrkesroll. Du får möjlighet att bli en del av en arbetsplats med både god stämning och trivsel och där dina kollegor har en hög kompetens inom sina respektive områden. Missa inte tillfället att vara med på en spännande resa på ett bolag i stark tillväxt och där du om några år troligen kommer att kunna säga, ”jag var där när det hände”.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta med avancerad hårdvarunära utveckling med fokus på C/C++. Har du även arbetat med arkitekturella frågor samt har erfarenhet av ledande roller är detta meriterande.

Med stor sannolikhet har du också en akademisk utbildning relevant för tjänsten.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare med en god förmåga att se helheten och som inte räds att ta ett stort ansvar. Du är en problemlösare som delar din kompetens med andra och som gärna tar på dig en roll som mentor för mer juniora kollegor. Du ser en utmaning i att få vara med på en resa i en bred roll där alla bitar ännu inte är på plats men där ditt deltagande kommer att vara en starkt bidragande faktor till vidare framgång.

Viktigast är dock att du är öppen för nya idéer och att du håller dig uppdaterad kring teknikutvecklingen och även tillämpningen av denna.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar XMReality med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (Remote Guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. XMReality:s kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, Wärtsilä och Bombardier. XMReality är baserat i Linköping. XMReality är noterat på NASDAQ First North och handlas under symbolen XMR. För mer information, besök: www.xmreality.se

Liknande jobb

Liknande jobb