Systemutvecklare

Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 5 oktober 2018
Stängs
den 28 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen
Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 400 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 17 000 studenter och mer än 700 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.


Arbetsuppgifter
Att arbeta som systemutvecklare på Högskolan i Gävle innebär att delta i utveckling och underhåll av stödsystem för högskolans studenter och personal. Till stor del består arbetet av att skapa smarta integrationer mellan högskolans många system men även skapande och vidareutveckling av egenutvecklade system i Java. Många projekt innebär också en hel del kundkontakter varför det är viktigt att du som person är kommunikativ.

 

Kvalifikationer
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av javaprogrammering och systemutveckling. Erfarenhet av Spring, Hibernate, JPA, Maven, Tomcat, REST, Linux, versionshateringssystem (Subversion, GIT). 

Det är meriterande om du har erfarenhet av: Camel, Grovy, Gradle, Portlets, Jboss, Ajax, AngularJS, HTML5, SOAP, XSLT, Docker m.m. 

God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande och engagemang är dina främsta egenskaper. Du är driven och har viljan att leverera det som förväntas av dig. Du ska ha en professionell inställning och tycka om att arbeta i team. Du har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Det är ett stort plus om du också kan kommunicera med personer med varierande IT-kompetens. 

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.


Ansökan
Referensnummer:   HIG-STÖD 2018/560

Ansök enligt nedan:Skicka e-post till Registrator, Högskolan i Gävle, registrator@hig.se


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas)
Omfattning: Heltid
Tillträde så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober 2018, märkt med ref nr HIG-STÖD 2018/560.

Skicka din ansökan via e-post till registrator@hig.se eller till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 GÄVLE. 

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.