Mälarenergi AB söker IT-tekniker

Rekryterare
Mälarenergi AB
Plats
Västerås (Kommun), Västmanland
Annonserat
den 8 oktober 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Mälarenergi


Om arbetsplatsen

Vill du göra skillnad där du är? 

På Mälarenergi är vi 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar. 

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor. 

Vår affärsidé 
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar. 

Vår vision 
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen. 

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.

Arbetsuppgifter

Finans IT-nära är en del av IT-avdelningen och har idag 9 anställda. Vi arbetar med utveckling och drift av Mälarenergis IT-infrastruktur samt ansvarar för IT-support. Mälarenergi arbetar aktivt för att nyttja möjligheterna med digitalisering och har nyligen infört en ny IT-plattform för att möta framtida krav på säkerhet, tillgänglighet och prestanda. 

Som IT-tekniker hos oss kommer du att arbeta med utveckling och drift av Mälarenergis IT-infrastruktur samt säkerställa hög kvalitet i våra IT-tjänster. Vidare innebär rollen att leverera IT-tjänster, avhjälpa fel, hantera incidenter samt lösa supportärenden som kräver specialistkompetens. 

Kvalifikationer

DIN BAKGRUND 
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning mot IT. Du har bred kunskap och erfarenhet av driftsmiljöer baserade på VMware samt Microsofts lösningar, exempelvis vRealize/vSphere, Windows Server, AD, Exchange och publika molntjänster som Office 365 och Azure. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vidare har du B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av drift och utveckling av komplexa IT-plattformar med höga säkerhetskrav samt erfarenhet och kompetens kring nätverk och brandväggar. 

DIN PROFIL 
För att lyckas i rollen som IT-tekniker är du en person som har lätt för att sätta dig in i ny teknik och har förmågan att bemästra den. Du uppskattar utmaningar, har en stark problemlösningsförmåga, är strukturerad och har ett starkt driv. Du är även kommunikativ, har lätt för att samarbeta och inger stort förtroende. 

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid
 

Ansökan

Ansök senast:   2018-10-26

Referensnummer:   C21754/2018

Välkommen att söka genom att:

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Pernell
Chef Finans IT-nära
021-39 50 21

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten. 

Besök gärna Jobba i Västerås på www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Läs mer: Jobba hos oss

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

 

 

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb