Scania

Oracle-utvecklare

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 9 oktober 2018
Stängs
den 1 november 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Vi behöver komplettera vårt team med en Oracle utvecklare! Du kan vara erfaren i rollen eller vara precis i början av din karriär.

Vårt team tillhör en sektion som ansvarar för Scanias IT-leveranser till Finans. Med verksamheten i fokus tar vi ett helhetsperspektiv kring lösningarnas livscykel om såväl teknik, utveckling och underhåll som kommersiella leverantörsrelationer. Vi stöttar finansområdets 50 affärsenheter med ungefär 2500 användare.
Vi arbetar idag med Oracle e-Business Suite 12.1.3 och framförallt följande moduler: AP, AR, GL, PA, OTL, FA, OM samt en egenutvecklad Oracle applikation. I de båda applikationerna, vilka är tätt sammankopplade med varandra, finns ett antal anpassningar och integrationer som både behöver förvaltas och vidareutvecklas. 

Du kommer att tillhöra ett team med kompetenta och erfarna medarbetare som har ett stort engagemang och arbetsglädje och där det finns goda möjligheter att utvecklas. 

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du deltar i vår verksamhetsnära IT-utveckling vilket bl a innebär följande; 

  • Analys och design av nya och förändrade behov
  • Programmering och tester samt installation av förändringar i applikationen
  • Incidenthantering och support till slutanvändare
  • Delta i projekt inom området
  • Delta i teamets kontinuerliga förbättringsarbete av våra arbetssätt och flöden 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av Oracle databas, PL/SQL, Oracle Forms/Reports, Linux. Meriterande om du har Rest API kunskaper. Du brinner för systemutveckling och ser nya utmaningar utvecklande för dig själv och ditt team. Du har en strävan och stark vilja att fortsätta utvecklas. Tidigare erfarenheter från förvaltningsarbete är meriterande.
Du ska ha förmågan att arbeta självständigt men vara delaktig i att hela teamet lyckas med leveranserna. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du obehindrat behärskar engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress. 

Ytterligare information
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Sara Hesselgren (Scania Rekryteringscenter) tfn 08-553 51933 eller Lena Hägesten (Gruppchef) tfn 08-553 506 10.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden.

 

Liknande jobb

Liknande jobb