CGI

Ledare/ Affärsutvecklare, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 10 oktober 2018
Stängs
den 12 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Är du nästa ledare att ansluta till vår framgångsresa? CGI har expansiva planer i Luleå och ett uttalat uppdrag att utveckla våra regionala och lokala kunder och affärer. Vi söker nu en driven och engagerad ledare som stärker detta lagbygge som består av ett kreativt och framgångsrikt team. Du älskar utmaningar, innovationstagare och brinner för att skapa värden hos våra kunder, är en driven och engagerad ledare för våra konsulter.

Du kommer att ingå i enhetens ledningsgrupp som omfattar verksamhet på orterna Luleå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna. Där vi alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för våra kunder, leveranser, medlemmar och strategiska utveckling av enheten. 

Åsa Asp, DCS skriver om sin vardag: ”CGI –mitt företag! Jag har haft DCS rollen i 6 år nu. En rolig, utmanande roll, där jag jobbar nära vårt team av members men även våra kunder. Jag får i min roll driva mina egna kundaffärer och coacha mitt team till framgång! Vid avancerade kunduppdrag är det samtidigt en trygghet att ha ett så stort företag som CGI bakom sig med en oerhört kompetent styrka av members world wide”.

Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskaper samt utveckling för våra medlemmar inom de olika områden vi verkar. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

 

Your future duties and responsibilities:
Som Director Consulting Services (DCS) ansvarar du för hela kundengagemang, kvalité, tillväxt, leverans- och kompetensutveckling. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar för dina kunder med fokus att utveckla kundvärde. Detta omfattar tydliga utmanande tillväxtmål för dig och gruppen. Som Director har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig som drivs av att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du är utåtriktad och älskar att skapa. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta och skapar värde för dem. Initiativrik. 

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av sälj- och affärsutveckling, gärna inom något teknikområde. Du är drivande som person och stimuleras av förändringsarbete; du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, du har en positiv/kommunikativ förmåga och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppen – och enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare. 

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag! 

Sista ansökningsdag: 2018-11-09.FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Raimo Pesämaa, Vice President och enhetschef.
Raimo.pesamaa@cgi.com
Mobil:070-274 7603

Lars Hammar, Vice President och DCS Luleå
Lars.hammar@cgi.com
Mobil:076-789 6916

DCS,Konsultchef, Affärsutvecklare, Ledare


Skills:

  • Business Development
  • English
  • Leadership
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.