SÖKER FULLSTACKUTVECKLARE TILL STOCKHOLM/UPPSALA

Rekryterare
UPSYS
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 oktober 2018
Stängs
den 11 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba inhouse och även som konsult ute hos kund? Då är du rätt person för oss. Vi växer med flera spännande projekt inom MASKININLÄRNING, AI, BIG DATA samt GREEN TECH.

Green Tech och miljövänliga lösningar ligger oss varmt om hjärtat. Vi arbetar bland annat med IT-system och lösningar inom hållbar stadsutveckling/smarta städer, livsmedelsproduktion samt växtoptimering. Bild- och ljudigenkänning, smarta IoT-tillämpningar och avancerad maskininlärning med neurala nätverk är ytterligare exempel på projekt vi arbetar med inhouse och även på plats hos kund.

Vi söker dig som är konsultmannamässig och drivs av att arbeta i sammansvetsade team, stimuleras av tekniska utmaningar och att hitta smarta lösningar på komplexa problem. Minst fem års relevant erfarenhet som utvecklare. Erfarenhet inom back-end utveckling med exv. C++/C#/Java/Python är nödvändigt. Vi ser gärna att du på klient-sidan har erfarenhet av javascript och populära ramverk.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Linux och Sysadmin.

Kontoret i Uppsala är centralt beläget på Kungsgatan 47, och i Stockholm finns vi i Waterfront Building.

HJÄRNA, HJÄRTA OCH BUSINESS

Smarta lösningar på komplexa problem och samhällsutmaningar är vår melodi. Vi vill göra skillnad långsiktigt och satsar på interna utbildningar inom maskininlärning och andra ämnen. Hackatons med konkreta uppgifter och äkta data är betydelsefullt för att sprida kunskap och förståelse oss kollegor emellan.

Att må bra och ha roligt på vår egen resa är viktigt för oss. Vi satsar helhjärtat på våra anställda och åker på konferens två gånger om året både lokalt och globalt. Täta medarbetarsamtal och uppföljning är verktyg vi använder för att ta hand om våra kollegor.

Digitalisering och affärsnytta är en central del i vår verksamhet. Vi arbetar med eftertraktade kunder och partners inom finans, retail, gaming, telecom och green tech. Vår kärnkompetens är att skapa värde med robusta transaktionsintensiva systemlösningar, stora datamängder, IoT, business intelligence, contact center och cloudlösningar.

Läs mer på www.upsys.se.

Kontakta Marcus för mer information: 070 770 39 62.
Välkommen med din ansökan till: Marcus.Jansson@upsys.se, eller via www.upsys.se/jobbamedoss.

Liknande jobb

Liknande jobb