Teamlead - Identity Access & Security

Rekryterare
Innofactor
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 oktober 2018
Stängs
den 11 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Innofactor upplever stor efterfrågan efter Identity Management och vi genomför just nu några av de största projekten i Norden. Vi söker en ny ansvarig för vårt identitetsteam med minst några års erfarenhet inom området och som är intresserad av nya utmaningar och att arbeta med branschens bästa.

Hur är det att jobba på Innofactor?

Innofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. I Sverige har vi idag kontor i Stockholm, Örnsköldsvik, Borås och Göteborg men vi har även satelitkontor i andra delar av landet.

Vi anställer inte primärt för att växa men för att kunna bli ännu bättre och för att tillsammans bli den ledande leverantören av digital transformation och molnlösningar. Vi ser att vår personal är utåtriktade och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till Microsofts teknologier. Det är ett stort fokus på att ha en bra grupp och vi har många interna aktiviteter för att ha kul ihop.  

Du arbetar som konsult och teamledare för Identity Access & Securityteamet, vars uppgift är att leverera moderna lösningar som stödjer och förbättrar kundens verksamhet men även att designa och utveckla lösningar och/eller integrationer med andra system.

Som teamledare är en viktig del av ditt arbete att stötta både våra kunder och Innofactors organisation med din expertkompetens.

Förväntningar och önskvärda kvalifikationer

  • Ansvara, utveckla och leda IAS-teamet och dess medlemmar
  • Hand-on erfarenhet av Microsoft Identity Manager.
  • Kännedom om Microsofts Enterprise Mobility + Security.
  • Erfarenhet av Azure Active Directory och gärna kringliggande tjänster som t.ex. Azure B2C eller AIP.
  • Bekväm med att hålla i workshops inom ditt kunskapsområde.
  • Vilja att ligga i teknikens framkant och att ständigt lära dig nya saker.
  • Positiv och lösningsorienterad.
  • Engagemang att driva området Identitet framåt, vara ett tekniskt flaggskepp och motivator.

Vi erbjuder 
Innofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.  Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Som Microsoftpartner arbetar vi nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken.
Innofactor erbjuder bl.a. kurser, e-learningutbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum samt möjlighet att åka på olika konferenser. Du kommer att jobba med marknadens, enligt oss, bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har kollektivavtal och kontor beläget i Stockholm city.

Liknande jobb

Liknande jobb