CGI

Erfaren Systemutvecklare, .NET, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 oktober 2018
Stängs
den 19 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Du kommer arbeta i ett team som brinner för systemutveckling, problemlösning och innovativa lösningar. På CGI uppmuntras du att vara dig själv och tillsammans med dina kollegor så kommer ni hjälpa varandra att utvecklas. Det finns möjlighet att fokusera på både back-end och/eller front-end utifrån dina intresseområden. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism, engagemang och nyfikenhet i vad framtidens IT-landskap bär med sig. 

Utöver att vi gärna ses och tar en kaffe tillsammans anordnar vi regelbundet diverse olika aktiviteter, däribland after works, konferenser, workshops, utbildningar, familjeevent och gemensamma frukostar och luncher. Vi har olika nätverk som du erbjuds att gå med i, bland annat ”Young Professionals”, som inriktar sig på våra medlemmar med upp till 8 års erfarenhet inom IT, ”Women of CGI”, som arbetar för jämställdhet inom IT-branschen, kompetensnoder för systemutvecklare, inom både .NET och Java, där vi fokuserar på att dela med oss av erfarenheter, utmaningar och diskuterar nya tekniker och även testar dessa.

Så om du har erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft-världen och lockas av personlig utveckling, nya utmaningar och en härlig teamkänsla kan det vara dig vi söker!

Your future duties and responsibilities:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande då våra projekt kan vara i både stor och liten skala och sträcka sig från några månader till flera år. Du kommer att jobba i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team antingen på plats hos kunden eller in-house. Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen. Som systemutvecklare hos oss kommer du att jobba med flera av nedanstående områden:

• Analys, design och implementation
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Kravanalys för att omsätta givna krav till systembygge
• Dokumentation i olika former

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker Dig som brinner för systemutveckling och har 3 eller fler års erfarenhet som systemutvecklare. Du har troligen en akademisk utbildning inom datalogi eller motsvarande. För att lyckas i denna roll bör du ha djup kunskap inom några av nedanstående områden: 

• Microsoft .NET (C#, WPF, WCF, ASP)
• SQL (MSSQL)
• Databasmodellering
• Microsoft Azure
• MVC mönster

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGI:s koncernspråk är engelska.

Utöver teknikkunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid dina kollegor och kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Certifieringar samt branscherfarenhet från myndighetssfären, tillverkning, transport och/eller flygindustrin är meriterande.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-08-04.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Åsa Lindman asa.lindman@cgi.com 0730-931124
Annika Maltesson annika.maltesson@cgi.com 0733-982782

Skills:

  • .NET
  • C#
  • English
  • Microsoft Azure
  • MS SQL Server
  • Swedish
  • XML

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb