CGI

Kundtjänstmedarbetare Bank & Cards, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 15 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Bank and Card Services är en enhet inom CGI som tillhandahåller bank- och kortrelaterade tjänster för våra Nordiska kunder. 

Vi behöver nu förstärka vår kundtjänstgrupp med fler medlemmar!

Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation. Hos oss får du arbeta i ett team som gemensamt jobbar för kundens positiva upplevelse.
 

Your future duties and responsibilities:

Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från våra kortkunder, svara på frågor som rör kredit- och betalkort, ta hand om kortspärrar, hantera kontofrågor och liknande. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter så som granskning och upplägg av nya ansökningar, ändringar på befintliga konton samt bedrägeribevakningar. I tjänsten ingår att med stort kundfokus jobba med våra kunder och att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av gruppen. Vi jobbar gemensamt för att vi ska nå våra kundåtaganden och mål.

Required qualifications to be successful in this role:

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du sätter kunden i fokus i ditt arbete och förstår vikten av mycket goda kundrelationer. Vidare brinner du för service och för att ge kunderna det lilla extra men även för att tillsammans med dina kollegor utveckla gruppens arbete.

För att lyckas i din roll hos oss ska du ha erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan typ av direktkontakt med kunder. Du ska även ha arbetat inom bank- och finans eller kortbranschen tidigare. Vidare har du ett sinne för siffror och du tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-15. 

För mer information, kontakta gärna: 
Kristina Hult, Customer service manager
+46 8 5176 7346

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb