CGI

Senior systemutvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 12 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi söker en utvecklare inom CGI:s svenska produktverksamhet för lösningar inom energibranschen. Som utvecklare kommer du att arbeta i ett av utvecklingsteamen som jobbar med både utveckling och förvaltning av produkten Business For Utilities Suite (BFUS). Du kommer huvudsakligen att arbeta inom området miljötjänster.

Här får du möjligheten att arbeta med nästa generations kundinformationssystem för multi utilityföretag. Hos oss blir du en viktig del i att fortsätta utveckla innovativ teknik som svarar mot framtida behov och ger tillväxt och framgång. 

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör och vi ser fram emot att få fler härliga kollegor i vårt team.
 

Your future duties and responsibilities:

I arbetet som utvecklare i ett utvecklingsteam ingår att delta i analys och nerbrytning av kundkrav, design, utveckling och test. Eftersom utvecklingsarbetet sker agilt enligt Scrum, så ansvarar teamet för att leverera en färdig och körbar version av systemet efter varje sprint.


Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som är erfaren Systemutvecklare inom .NET/C# och Oracle, gärna med erfarenhet av agil utveckling.

Du skall vara nyfiken, tekniskt intresserad, drivande och trivas med att arbeta i team. Ha en god förmåga att kommunicera på svenska såväl som på engelska är en förutsättning, både i tal och skrift. Det är även en stor fördel om du har erfarenhet inom miljötjänstområdet.

Vi ser fram emot att möta framtiden med smart teknik tillsammans med dig! 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-15

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Patrik Lefèvre, 070-6056318, patrik.lefevre@cgi.com


Utvecklare, .NET, C#, Oracle, agil utveckling, BFUS

Skills:

  • .NET
  • C#
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish
  • Agile / Collaborative Method

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb