CGI

Full Stack Talents, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 15 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi på CGI behöver förstärka vårt team av utvecklare med nya talanger!

Vi söker dig som är Full Stack. Du är framförallt intresserad av att ständigt få nya erfarenheter inom systemutveckling, gillar att behärska helheten i applikationsmiljön och tänker DevOps. 

För det här uppdraget gäller det främst teknik baserad på Linux, OpenSource SQL, Java EE och JavaScript-ramverk. Du blir del av ett större team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi vill att du ska tillföra något nytt med din personlighet och dina erfarenheter. Det är en fördel om du precis som vi brinner för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor – de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

 

Your future duties and responsibilities:

Du kommer att arbeta i konsultuppdrag som medlem i utvecklingsteam med ansvar för att nyutveckla och underhålla våra kunders verksamhetskritiska applikationer. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas, med kunder och uppdrag som har stor påverkan på samhället inom såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vi arbetar bland annat med centrala myndigheter, telekombolag, retail och banker och försäkringsbolag.

Required qualifications to be successful in this role:

Som person är du nyfiken, orädd och ansvarstagande. Du är lika intresserad av människor som teknik. Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom systemutveckling med Java, JavaScript och SQL. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-15. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mathias Laitila Kälvemark, 08-51767780

Fullstack, developer, utvecklare, java, sql

Skills:

 

  • Agile / Collaborative Method
  • Java Enterprise Editions JEE
  • JavaScript
  • Linux
  • SQL

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb