CGI

Hybrid IT Arkitekt/Specialist, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 15 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vill du vara med på en resa in i framtiden där Cloud och Hybrid IT skapar nytta för kund och där din kompetens förädlas i en miljö med kompetenta kollegor, stor utmaningar och ett ledande varumärke? Då är du rätt person för oss på CGI. 

I samband med att våra kunder förädlar sina verksamheter, och där den nya industriella revolutionen skapar nya möjligheter, söker vi Arkitekter och specialister med stor nyfikenhet och ambition av att bli en del av ett framgångsrikt konsultteam. Du har minst 5-års erfarenhet från IT-branschen och brinner för Cloud och Hybrida lösningar där Azure, DevOps, OMS är några av de områden vi gärna ser i din meritlista. 

På CGI brinner vi för självständighet och initiativförmåga där kunden alltid står i centrum, och genom att vara vår ambassadör, och dela din kunskap till andra, kommer du att utvecklas tillsammans med både kund och kollegor 

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör och vi ser fram emot att få fler härliga kollegor i vårt team.


Your future duties and responsibilities:

Som konsult kommer du att jobba nära våra outsourcingkunder. Du kommer att vara en tongivande medarbetare i våra leveranser där förändring och förädling är en kontinuerlig del av din vardag. 

Konsultrollen innebär normalt kundnärvaro men ofta finns det en stor frihet under ansvar där möjligheten finns att hantera livspusslet med arbete på distans och flexibla arbetstider. Resor sker företrädesvis inom Sverige. Samarbete med nationella och internationella kollegor kommer att förekomma då CGIs internationella leveranskapacitet ger dig möjligheten att ta del av ett globalt nätverk med en fantastisk kompetensbas och stora resurser.

Required qualifications to be successful in this role:

Som du förstår söker vid dig som har ett stort intresse för infrastruktur, där förmågan att arbeta både strategiskt och även rent ”hands-on” inom ramen för pågående projekt och förvaltningsuppdrag är en viktig egenskap. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Självklart har du en god förmåga av att förmedla mål, teknik, arkitektur och lösningar till både kunder och kollegor inom olika forum. 

Vi vill att du är driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Då vi ofta arbetar i team är samarbetsförmåga avgörande, och i kombination med en positiv inställning skapar vi framgångsrika leveranser tillsammans. Vi tror också att du har en mycket god färdighet i att uttrycka dig i tal och skrift samt har förmågan att dokumentera och rapportera då kommunikation är en central del av våra åtaganden. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom IT eller har en gedigen erfarenhet inom Cloud och Hybrida lösningar, något som ligger i linje med den spännande framtid där CGI kommer att ha en nyckelroll. 

CGI Sverige har för fjärde året i rad utsetts till Top Employer i Sverige 2018. CGI Sverige får den prestigefyllda utmärkelsen för att företaget har levererat bevisat god resultat inom bland annat karriärplanering, utvärderingsprocesser, lärande och ledarskapsutveckling, så kom och bli en del av oss och vår spännande resa in i framtiden. 

Har du kunskap av infrastrukturlösningar såsom Hybrida IT miljöer, Cloud-migrering, Active Directory/ADFS, Windows server, Azure och andra plattformar och vill förädla dig i en spännande miljö, hör av dig så berättar vi mer. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-15.

Är du intresserad, ta kontakt med: 
Jerker Eglund 
jerker.eglund@cgi.com 
Tel 0702 – 74 16 60

Architect, Hybrit, IT, consulting, Exchange, Cloud migrering, Active Directory

Skills:

  • Active Directory
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Microsoft Azure
  • Swedish
  • Wintel/Windows Server

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb