CGI

Projektledare och Testledare-skogliga branschlösningar, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 21 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår leverans som projektledare och testledare. 

Branschsatsning
Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.
 

Your future duties and responsibilities:

Vi ser framför oss att du i din roll hos oss arbetar både som projektledare och testledare. Du kommer att arbeta i vårt leveransteam som består av riktigt kompetenta systemarkitekter, systemutvecklare, skogliga verksamhetskonsulter och projektledare. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Vi har växt i många år och är vana att ta emot nya medarbetare - alla i teamet är hjälpsamma och måna om att nya medarbetare får en bra start.

Du kommer att leda kundprojekt vid t ex förstudier, workshops och vid införanden av våra branschlösningar. Storleken på projekten varierar men oftast är de av den omfattningen att du kan hantera flera projekt parallellt. CGI har en lång erfarenhet av projektarbete och har ett väl utvecklat arbetssätt men vi är säkra på att dina erfarenheter och din kompetens kan bidra till att vi förbättrar oss ytterligare.

Du kommer även att driva testarbetet i utvecklingen av våra branschlösningar och du blir en nyckelspelare i vårt kvalitetsarbete. Vi släpper regelbundet nya releaser av våra lösningar och du kommer som testledare att arbeta med dessa löpande under året. Vi arbetar med ständig förbättring och kvalitetsarbetet i vår leverans är mycket viktigt. 

Den största delen av arbetet kommer att ske från CGIs kontor i Gävle. Vi har i leveransen en bra möjlighet att vara flexibla och styra arbetstider med vår flextid. 

Du behöver inte kunna något om skogsbranschen innan du kommer hit, även om det är meriterande, det viktiga är att du är intresserad av att lära dig. Våra studiebesök i skog o mark är bara ett av sätten vi skaffar oss kunskap på!

Required qualifications to be successful in this role:

Bakgrund:

Du har erfarenhet av projektledning och/eller testledning. 

Vem är du?
Vi uppskattar mångfald och olikheter men önskar att dina grundvärderingar stämmer överens med våra. För oss är det viktigt att alla behandlas med respekt, att det finns ett intresse av att förstå kundens verksamhet och en vilja att leverera kvalitet. Vi tycker också att det är viktigt att ha en förmåga att ta till sig nya arbetssätt och rutiner och att alltid ha en öppen och ärlig dialog. Teamarbetet är en förutsättning för att vi ska fortsätta att lyckas!


Sista ansökningsdag : 2018-12-21


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Annika Gåsberg, 026-54 61 67, annika.gasberg@cgi.com

Jonas Ivarsson, 026-66 59 14, jonas.ivarsson@cgi.com

projektledare, testledare, testare

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Leadership
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Project Management
  • Test Management

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.