Erfaren utvecklare

Rekryterare
Attentec
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 23 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder. 

Vem söker vi?

Vi växer och behöver fler engagerade utvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm. Därför söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör och har några års arbetslivserfarenhet inom programmering och systemutveckling. Du vill arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling. Du har erfarenhet av testarbete, paketering och leverans.

Du har erfarenhet av något eller några av följande språk:  

  • C
  • C++
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Python

För att trivas och passa som utvecklare på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att du får prova på flera olika arbetsuppgifter och projekt. Du tar gärna egna initiativ och du är en strukturerad problemlösare. För att nå bästa resultat ser du det som en självklarhet att samarbeta med dina kollegor.

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga. Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande.

Vad erbjuder vi?

På Attentecs kontor i Stockholm är vi idag ca 20 anställda. Här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling. Du får duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vill du blir en av oss?

Liknande jobb

Liknande jobb