Servicefokuserad IT-tekniker till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 23 november 2018
Ref:
5C51BC1C-87B8-4045-BEF9-4C0F9539825B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig med passion för support och förmågan att vara lugn även i utmanande situationer som IT-tekniker till SEB i Stockholm.

Som IT-tekniker i den här rollen får du chansen att supportera flera chefer på SEB med allt inom IT och teknik. Du kommer jobba inom ett högt prioriterat område där ditt arbete kommer synas, uppskattas och verkligen göra skillnad. Du kommer få en spännande och varierad vardag där din insats räknas varje dag!

OM JOBBET

Du kommer jobba tillsammans med två kollegor som också är specifikt dedikerade att supportera flera chefer inom SEB. Din roll är en servicefunktion där dina kommunikativa egenskaper värderas högt då du har många kontakter med cheferna samt deras assistenter. Eftersom du jobbar mot en mycket affärskritisk funktion är det viktigt att du har ett säkerhetstänk och är mån om kvalitet i det du gör.

Du får ett viktigt uppdrag att stötta cheferna och ge dem tekniska förutsättningar som behövs i deras vardag. Du kommer bland annat:

  • Göra beställningar av hårdvara
  • Redigera rättigheter och ominstallera datorer
  • Säkerställa att presentationsutrustning fungerar inför konferenser, event och viktiga möten
  • Informera om nya verktyg och program som kommer underlätta ledningsgruppens arbete
  • Hålla cheferna och assistenterna uppdaterade vid eventuella störningar eller problem
  • Eskalera problem vidare till kollegor inom IT, men fortsatt ansvara för dialogen mot användarna
  • Ha kontakt med leverantörer

Du ingår i ett team inom SEBs IT Services-organisation, där du har daglig kontakt med många kollegor. Din arbetsplats blir hos SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna samt det anrika kontoret i Kungsträdgården. Resor kan förekomma då gruppen du supporterar ibland är på annan ort.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av IT-support sedan tidigare. Du behöver inte vara senior, men ha en mogen inställning till service. Du behöver ha ett stort teknikintresse men du förväntas inte kunna lösa allt, i de tillfällen när djupare teknisk felsökning krävs vänder du dig till experter, därför är det viktigt att du är nyfiken och är mån om att knyta långsiktiga kontakter inom hela SEB. Den grupp du supporterar har extra höga förväntningar på tillgänglighet, service och kommunikation, därför är det viktigt att du är lyhörd och kommunikativ.

Om du gillar att jobba med service och kvalitativ support kommer du älska den här rollen. Här kommer ditt jobb synas och göra en stor skillnad!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb