CGI

Director Consultancy

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 22 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Business Processing Outsourcing (BPO) i Göteborg består av ett drivet och framgångsrikt team på ca 70 kollegor som hanterar CGI’s Löne & HR tjänster för våra kunder. 

Vi förstärker nu vårt leveransteam i Göteborg med ytterligare en ledare i rollen som Director Consultancy(DC). Här får du möjligheten att utvecklas inom ledarskap och affärsmannaskap i en spännande roll och du blir en del i vår enhets ledningsgrupp på ca 10 personer där vi alla har ett gemensamt ansvar för leveranser, kvalitet, innovation, medarbetare så som enhetens strategiska utveckling.

Totalt inom hela vår enhet är vi ca 140 personer i Sverige + ett 80 tal medarbetare i off-shore (Indien/Filipinerna). 

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna prestera på topp.

 

Your future duties and responsibilities:

Som DC kommer du ansvara för ett 25 tal direkt rapporterande medarbetare som arbetar med vår löneadministration för en av våra största kunder och i rollen kommer du ansvara för leveransen, kvalitén, kompetensutveckling, rekrytering vid behov. 

Som DC har du även kontraktsansvaret gentemot kunden , vilket innebär ansvar för resultat och budgetansvar. Du får ett helhetsansvar gällande kunden från ax-limpa som är mycket spännande samt att du har en unik möjlighet att påverka resultatet från rollen då ansvar och befogenheter är tydliga. 

Till din hjälp för att lyckas i din roll kommer du samarbeta med andra kollegor inom försäljning, tjänsteutveckling samt många andra inom BPO och CGI.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom löneområdet och har erfarenhet som ledare tidigare. Du behöver tycka om att utveckla affärer och relationer hos våra kunder och samtidigt stå med ena foten i leveranserna för att förstå vad som händer leveransmässigt samt gilla att kontinuerligt uveckla saker till det bättre. Du har god hand med människor och får ut det bästa ut av varje individ samt bygga team.

Du är en god kommunikatör och får personer med dig i vägen framåt. I det dagliga är det Svenska som gäller och vårt koncern språk är Engelska (och även hos flera kunder) så mycket god Engelska i tal/skrift krävs. 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps och kundens samt enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del i vårt team? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-22.

För mer information, kontakta gärna;
Mikael Olbers, Enhetschef BPO Sverige, 0733-985830Lön, Payroll, kontraktsansvar, resultatansvar, budgetansvar, kundansvar


Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Leadership
  • Payroll
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.