CGI

Testledare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 30 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI har vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga testledare med erfarenhet av utvecklingsprojekt.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Som testledare arbetar du tillsammans med kollegor på uppdrag av våra kunder att kvalitetssäkra deras verksamhetssystem. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalité hos våra kunder. Som testledare är du driven, engagerad och självklart intresserad av test inom både agila och traditionella vattenfallsprojekt.Du skall vara trygg i kunddialogen och kunna stå upp för kvalitén, du har dessutom vana att arbeta med testverktyg. Du besitter ledaregenskaper och har förmågan att organisera uppgifter tillsammans med andra, samt att se vart man är på väg och hur man ska ta sig dit.


Dina arbetsuppgifter kan innehålla följande delar:


Framtagning av teststrategi

Testplanering

Testledning/Testning

Dokumentation av defecter och statusrapportering

Vi tror att du har arbetat med test och testledning i 3-5 år och vill utvecklas vidare i riktigt utmanade kundprojekt, där du tillsammans med våra mer erfarna medarbetare får ett tydligt mentorskap som ger möjligheter till att växa och utvecklas. 


Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult men det är inte ett krav. Du har sannolikt relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: HP Quality Center, ReQtest, Jira eller andra likvärdiga testverktyg.


Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.


Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna liselotte.bryngelsson@cgi.com 0733981855.

Vad du kan förvänta dig av oss:

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 74 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.


Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.


Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.


Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.


Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.


Placeringsort: 

Karlstad eller Örebro


Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som

skickas till liselotte.bryngelsson@cgi.com.

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

 

Skills:

 

  • Test Management

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.