CGI

Applikationstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 22 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI har en stor portfölj av olika möjligheter inom olika teknikområden. Just nu vi söker en person som kan komplettera ett av våra team inom Applikationsdriften med sin kompetens.

Applikationsdriften bygger på att vi utför olika åtaganden för den specifika kunden. Kan vara allt ifrån larmsättningar till uppgraderingar av en applikation. Skulle vilja sätta ordet livscykel hantering av applikationen som ledstjärna för vår tjänst.

Det finns möjlighet att vara placerad i Stockholm, Göteborg, Linköping eller Eskilstuna.
 

Your future duties and responsibilities:

Det dagliga arbetet bygger på väldefinierade processer där vi jobbar med incidenter, change och problem. 

Det område som applikationsdrift-teamen spänner över är allt ifrån små windows-applikation till större livsviktiga system för ett flertal kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

Något som vi ser en ökad efterfrågan på är att drifta olika molnbaserade applikationer. Azure är en viktig kugge i vår framtid inom applikationsdriften, där vi hoppas att du kan vara en av dom som tar området framåt.

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör och utsedd till Top Employer för fjärde året i rad. 
Vi ser fram emot att få fler härliga kollegor till vårt team och att möta framtiden med smart teknik tillsammans med dig! 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-22.

För frågor, kontakta gärna;
jorgen.brejcha@cgi.com

incidenter, change, applikationsdrift, azure

Skills:

  • Biztalk
  • Microsoft Azure
  • Unix
  • Windows

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb