Helpdesk / supporttekniker till IT-bolag i Örebro

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 november 2018
Stängs
den 3 december 2018
Ref:
F94471DD-7940-4300-91C7-0E7227792B13
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

TNG söker en first line / supporttekniker / helpdesk till vår kund i centrala Örebro.

TNG söker för kunds räkning en helpdesk / supporttekniker / first line-support till vår kund i centrala Örebro. Du kommer arbeta i ett större supportteam med starkt kundfokus. Kunden har en modern arbetsplats och deras kontor är beläget centralt i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer få arbeta i ett växande och framgångsrikt produktbolag med en grupp av supporttekniker där du får möjligheten att utveckla din kompetens. Kunden är ett innovativt IT-bolag som är marknadsledande inom sin bransch.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge teknisk användarsupport kring kundens produkter samt minimera störningar. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att kunderna får en snabb och effektiv support. 

I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor. Du registrerar nya kunder, hanterar enklare problem av administrativ karaktär och löser svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar.

  • IT-support
  • Felsökning
  • Administration

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som supporttekniker är det också din uppgift att identifiera viktiga kundbehov och ta dessa vidare inom organisationen, så att företaget på bästa sätt kan ta hand om och utveckla kundens produkter för ökad kundnöjdhet.

Du kommer vara anställd av TNG och arbeta hos vår kund under hela uppdraget. Det är ett längre konsultuppdrag med start i januari. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från service över telefon och en teknisk kompetens. Du har mycket goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom fordons- eller försäkringsbranschen.

Vi söker dig som är kommunikativ och pedagogisk. Du tar ett stort eget ansvar och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare så har du ett genuint intresse för service och kvalitet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.