Senior System Engineer, Managed Client till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster samt Nordens första och ledande leverantörer av Microsoft Azures hybrida molnlösning och Europas största och modernaste driftsplattform för SMB-marknaden. Vi har driftansvaret för cirka 2400 applikationer och levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputing-koncernen i Sverige har 480 anställda på 4 orter och ca 400 företagskunder.

Om tjänsten
Som Senior System Engineer blir du en del av ett professionellt och välfungerande team bestående av erfarna kollegor inom förvaltning av Managed Clients. Du kommer att arbeta med TeleComputings kunders klientmanageringssystem – främst SCCM/Intune där du förvaltar, driftar, uppgraderar och dokumenterar dessa. Löpande ärendehantering, proaktivitet och kunddialog kommer att vara naturliga delar av din vardag. Arbetet ställer stora krav på kundfokus och att du kan arbeta både självständigt och med andra.

I detta ansvar ingår det exempelvis att hantera:

• Daglig drift och underhåll av kunders managerade klienter 
• Imagehantering
• Patchning
• Dokumentering
• Paketering av applikationer, test och utrullning av dessa
• 3rd line support och felsökning PC, tunna klienter och ev. MAC

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Rollen är placerad i TeleComputings fräscha lokaler i Kista.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• Minst 4 års arbetslivserfarenhet av relevant IT drift eller IT konsultarbete
• Djup och bred kunskap i att förvalta tekniska lösningar inom Microsoft världen med fokus på SCCM, Intune och Windows klienter.
• Fördjupade kunskaper inom Active Directory, GPO, PowerShell scripting
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du vara lite vetgirig och ha en god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och självgående. På TeleComputing tar alla ett personligt ansvar oavsett befattning. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är strukturerad. Då detta är en senior teknisk roll ställs även särskilda krav på ansvarstagande. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb