Service Operation Manager, Managed Client till Telecomputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster samt Nordens första och ledande leverantörer av Microsoft Azures hybrida molnlösning och Europas största och modernaste driftsplattform för SMB-marknaden. Vi har driftansvaret för cirka 2400 applikationer och levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputing-koncernen i Sverige har 480 anställda på 4 orter och ca 400 företagskunder.

Om tjänsten
I rollen som Service Operation Manager på HCO (Hybrid Cloud Operations) kommer du att bli en del av ett professionellt och välfungerande team bestående av erfarna kollegor inom Klientmanagering. I rollen kommer du att ha det övergripande tekniska ansvaret för området Managed Client. I detta ingår bland annat att säkerställa kontinuerlig planering och förbättring av arbetsmetoder och förfaranden samt med planering och förbättring av proaktivt underhåll. 

I tjänsten ingår även:

• Ansvara för planering av installation, uppgradering och patching.
• Livscykelhantering / Teknisk plan
• Assistera Service Owner med teknisk beskrivning och information om tjänsten
• Säkerställa implementering av nya funktionaliteter
• Utöver SOM-rollen kommer du även att arbeta med förvaltning, drift, uppgraderingar och teknisk dokumentation av TeleComputings kunders SCCM miljöer.

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner. 

Rollen är placerad i TeleComputings fräscha lokaler i Kista.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• Minst 5 års arbetslivserfarenhet av relevant IT drift eller IT konsultarbete
• Tidigare erfarenhet att arbeta med tjänsteutveckling.
• Djup och bred kunskap i att förvalta tekniska lösningar inom Microsoft världen med fokus på SCCM, Intune och Windows klienter.
• Fördjupade kunskaper inom Active Directory, GPO, PowerShell scripting
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du vara lite vetgirig och ha en god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och självgående. Hos oss tar vi alla ett personligt ansvar oavsett vilken befattning vi har. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är strukturerad. Vi ser gärna även din kreativa ådra vilken leder till mål och resultatfokus i det du utför. Att du har ett naturligt kundfokus tar vi för givet. Meriterande är om du har kunskaper inom Projektledning, har relevanta certifieringar, Mac samt Intune.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb