IT-support till globalt bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 25 oktober 2018
Stängs
den 26 november 2018
Ref:
E87FD401-7520-49BF-9FF9-AACFA18EF56D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi en kunnig support tekniker till ett konsult uppdrag till ett attraktiv bolag i Liljeholmen, Stockholm

Som firstline support är du en viktig del i en teknisk utmanande miljö. Du får en ansvarsfull roll inom IT-system och infrastruktur på ett växande företag globalt företag inom optik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att arbeta på ett företag där du har stora möjligheter att vidareutvecklas samt att få arbeta globalt då IT-teamet sitter i hela Europa. Du kommer att få mer utmanade arbetsuppgifter i takt med att du utvecklas på jobbet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Teknisk support 1nd-line ärenden för slutanvändare både på kontoret och via telefon/tickets.
  • Främst arbeta med Windows-plattformar
  • Packa upp och färdigställa datorer till slutanvändare.
  • Reparera och uppgradera laptops, till exempel byta skärm/utöka ram.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kan även bli en del i projektgrupper där du kommer delta i projekt från början till slut. Du kommer även med tiden att ansvara för inköp av hårdvara. Du kommer att bli anställd av TNG och uthyrd i 6 månader med option på förlängning. 

VEM ÄR DU?

För denna roll är förståelse för IT frågor viktigt. Du arbetar dagligen med problemlösningar och känner dig bekväm med felsökning. Du drivs med att ständigt arbeta med förbättringar och vill utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du har:

  • Tidigare erfarenhet inom IT-support
  • Erfarenhet av att felsöka hårdvara, har du till exempel bytt skärm på laptops tidigare är det meriterande
  • Flytande kunskaper i Svenska samt Engelska, tal och skrift

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb