Polismyndigheten

Supporttekniker till Sveriges mest Spännande Servicedesk!

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 oktober 2018
Stängs
den 16 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

- Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens IT-avdelning har ca 750 anställda och ansvarar för all it som används av myndighetens ca 30 000 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med IT-support där du kan göra skillnad på riktigt? Är du i början av din karriär eller har erfarenhet? Är du som person prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!

Som supporttekniker hos oss tror vi att du är social, driven, duktig på att ta egna initiativ. Därtill har du ett IT-intresse, är van vid att samarbeta och älskar att ge bra service.

I din roll som medarbetare på Serviedesk kommer du att ge support till hela Polisen med alla IT-relaterade ärenden. Du handlägger ärenden via telefon och från vår interna webb. Vår IT-support är tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar och är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Kvalifikationer

Krav:
Vi söker dig som har:
- Gymnasial utbildning
- Goda kunskaper inom it – datorer, kringutrustning, Windows OS och MS Office-paketet.
- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
- Minst 1-års dokumenterad erfarenhet inom serviceyrket

Meriterande:
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att jobba som supporttekniker

Personliga egenskaper:
Du är:
- Serviceminded – du älskar att ge bra service
- Ansvarsfull med en stor drivkraft och vill utvecklas.
- En lagspelare som bidrar till god stämning i gruppen.
- Har fallenhet för problemlösning.
- Professionell i ditt dagliga arbete.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta gruppchef Johan Gustafsson telefon 010-56 401 41 eller gruppchef Tobias Schiöler, telefon 010-563 29 66.

Besök gärna Polisens webbplats www.polisen.se

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av:

Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 211

Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10

Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-567 70 92

Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 0732-490 422

Övrig information

Anställningen
Arbetsort: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Periodplanering med skifttjänstgöring vilket inberäknar helg samt nattjänstgöring under årets alla veckor.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 16 november 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format.

Skicka din ansökan via e-post till jobb.na@polisen.se eller till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm. Märk din ansökan med dnr A549.696/2018 i mailets ärendemening.
Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan via post till:
Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult Elin Melkersson, Elin.Melkersson@polisen.se

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Sök jobbet

Ansök via e-post

Liknande jobb

Liknande jobb