Infrastrukturexpert till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 30 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du bred erfarenhet och kunskap inom infrastruktur och IT-drift? I rollen som infrastrukturexpert arbetar du med olika kunder och kommer i kontakt med olika typer av miljöer där du också får chansen att växa inom tekniken. TeleComputing erbjuder en tjänst med möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt bolag som är marknadsledande inom Cloud- och Sourcingtjänster tillsammans med ett trevligt, socialt gäng av teknikentusiaster.

Om tjänsten
Som Infrastrukturexpert kommer du att arbeta brett med förändringsarbeten inom infrastrukturområdet med Microsoft som grund och Windows server/klient som en huvudkomponent där du är delaktig både som expert och som en projektresurs. Du kommer att få en stimulerande vardag med möjlighet att vara med och bygga, påverka och göra skillnad. I rollen har du kontakt med kunder, tekniker, den interna driften och projektledare och arbetar i interna projekt som varierar i storlek och längd. 

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Rollen är placerad i TeleComputings fräscha lokaler i Kista.

Är det här du?
För att trivas i rollen tror vi att du har: 

• En bred teknisk bakgrund inom Microsofts produktsortiment (Office, Windows, Azure, AD, Exchange etc.)
• Mycket god kunskap inom Windows server/klient och IT-drift 
• Erfarenhet av virtuella plattformar som VMware och Hyper-V
• Automatiseringsvana och kunskap inom Powershell 
• Erfarenhet av Cloudtjänster

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som person är vetgirig, driven och social. Har du dessutom ett brinnande intresse för teknik kommer du att trivas i gruppen och passa bra in på TeleComputing. Det är meriterande om du har tidigare bakgrund inom sourcing-branschen, jobbat i olika miljöer samt med förändringsarbeten. Det är även fördelaktigt om du har arbetat i projektform och skapat dig en vana kring att strukturera och planera flera olika uppgifter samtidigt. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Infrastruktur, Cloudtjänst, Sourcingtjänst, Windows, Server

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster samt Nordens första och ledande leverantörer av Microsoft Azures hybrida molnlösning och Europas största och modernaste driftsplattform för SMB-marknaden. Vi har driftansvaret för cirka 2400 applikationer och levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputing-koncernen i Sverige har 480 anställda på 4 orter och ca 400 företagskunder.

Liknande jobb

Liknande jobb