Lösningsarkitekt inom SCCM till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 30 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag i stark tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer? Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team där kunden alltid står i fokus! Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta på ett bolag som är marknadsledande inom bl.a. molntjänster och Software as a Service-tjänster.

Om tjänsten
Som Lösningsarkitekt på TeleComputings avdelning för internkonsulting, TCO, kommer du att bidra genom att hjälpa interna kunder att genomföra implementations- och förändringsprojekt i den centrala infrastrukturen. Vidare bidrar du med struktur och kundnärhet för att leverera TeleComputings tjänstekatalog. I rollen som Lösningsarkitekt inom SCCM får du både omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

• Definiera, planera och implementera tekniska lösningar inom SCCM plattformen och Windows Client. 
• Leverans sker i form av projekt med design, implementation, rådgivning, uppgraderingar och teknisk dokumentation.

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Rollen är placerad i TeleComputings fräscha lokaler i Kista.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• Minst 5 års arbetslivserfarenhet av relevant IT drift eller IT konsultarbete
• Djup och bred kunskap i att implementera tekniska lösningar inom Microsoft världen med fokus på SCCM och Windows klienter.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är både vetgirig och har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och självgående. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är strukturerad. Vi ser gärna även att du har en kreativ ådra vilken leder till mål och resultatfokus i det du utför. Att du har ett naturligt kundfokus tar vi för givet. Meriterande är om du har kunskaper inom Projektledning, har relevanta certifieringar, Mac samt Intune.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lösningsarkitekt, SCCM, kundfokus, IT-drift, IT, konsultarbete

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster samt Nordens första och ledande leverantörer av Microsoft Azures hybrida molnlösning och Europas största och modernaste driftsplattform för SMB-marknaden. Vi har driftansvaret för cirka 2400 applikationer och levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputing-koncernen i Sverige har 480 anställda på 4 orter och ca 400 företagskunder.

Liknande jobb

Liknande jobb