Inkopio söker en full stack Java-utvecklare

Rekryterare
Inkopio
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 30 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Job Description

Vi vill ta ombord en allsidig utvecklare som kan ta ledarrollen när det gäller all backend-utveckling - bygga API:er mot våra kunder och andra system inom domänen. Du kommer också delta i utvecklingen av hela systemet, så vi räknar med att du trivs någorlunda bra i alla delar av teknikstacken.

Karriär

Du erbjuds chansen att vara med i utvecklingen av ett modernt system som körs av stora kunder. Vi förväntar oss att du snabbt växer in till en roll som nyckelspelare i vårt utvecklingsteam. Och, om du i en avlägsen framtid vill gå vidare, kommer du genom ditt arbete hos oss lärt känna många spännande kunder och konsultbolag som använder vårt system och köper våra tjänster.

Teknik

Vi har byggt ett enterprise-system på Java 8, och våra hörnstenar i utvecklingen är:

  • Snabbhet
  • Kundvärde
  • Robusthet
  • Användbarhet
  • Skalbarhet
  • Innovation

Vårt ramverk är till stor del “självbyggande”, så vi kan fokusera på att modellera och skapa bra, användarvänlig funktionalitet. Vi behöver alltså inte spendera så mycket tid på att grotta runt i spagettikod och leta konstiga buggar. Och sist men inte minst: vi har fortfarande ett ungt system med en härlig utvecklingsagenda, du kommer få åtnjuta glädjen av att bygga nytt, och inte bara bygga om/till,.

Nyckelorden i utvecklingen är: Java, Eclipse, Tomcat, MySQL, JQuery, Bootstrap, HighCharts.

Skills & Requirements

Vi söker en ödmjuk person med god självkänsla och som har några av följande karaktärsdrag:

  • Trainable (hellre än “trained”, om vi behöver välja)
  • Nyfiken (av vad systemet gör för nytta, inte bara teknikfokus)
  • Grundlig (hellre pasta penne än spagetti)
  • Lat och smart (vi tror programmerare behöver ha lite av båda, för att bygga effektiv kod)

About the company

Inkopio AB finns till för att förenkla konsultmarknaden. Basen i detta uppdrag är vårt egenutvecklade, molnbaserade Vendor Management System (VMS). Med detta system kan vi erbjuda helt digitaliserade lösningar för allt som har med konsulter att göra. Systemet täcker hela konsultlivscykeln: konsultbehov, förfrågan, sök, urval, kontraktering, tid- & utläggsrapportering, fakturering, betalning, utvärdering, analys. Våra kunder är stora organisationer som köper konsulttjänster, och användarna av systemet är allt från chefer, projektledare, inköpare, administratörer, men även rekryterare, konsultsäljare, och såklart konsulterna själva.

Liknande jobb

Liknande jobb