CGI

Affärsdriven senior Projektledare, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 30 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du en erfaren projektledare som brinner för att tillföra värde till organisationer?

På CGI har projektledning stort fokus och vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet. Det når vi endast genom att ha oerhört kompetenta projektledare. 

Flera av våra kunder har behov av erfarna projektledare och vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som stöttar och hjälper våra kunder. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Vi söker därför dig som har fem till sju års erfarenhet som projektledare.

 

Your future duties and responsibilities:

Då kunderna är ett flertal och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi arbetar givetvis även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har en akademisk examen från universitet/högskola samt fem till sju års erfarenhet av att leda projekt, både i nationell- och internationell miljö. 

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du medverkar i affärsprocessen med offerter och avtal. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. 

Sista ansökningsdag: 2018-11-30.

För mer information, kontakta

Åsa Stenälv asa.stenalv@cgi.com 076 101 50 84

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Project Management
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.