CGI

Director Consulting Services, Retail, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som arbetar på CGI är med och bygger företaget – ett företag som, vuxit till över 70 000 medarbetare, i över 40 länder. I Sverige är vi det ledande IT-tjänsteföretaget med ca 4000 medarbetare.
CGI:s grundare hade en dröm när han skapade företaget, som än i dag genomsyrar vår företagskultur: 
”Att skapa en miljö där alla trivs med att arbeta tillsammans och som ägare bidra med att bygga upp ett företag som vi alla kan vara stolta över att vara en del av”. 
Våra medlemmar, kunder och ägare arbetar utifrån vår dröm och företagskultur, där vi har ett uttalat fokus utifrån kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. För fjärde året i rad kan CGI Sverige stolt titulera sig som en Top Employer!

Vi erbjuder Dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. 
Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag! CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.
Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet. 

Nu söker vi en Director Consulting Services (DCS) till vår enhet Retail i Malmö, där vi söker Dig som är en engagerad ledare och brinner för digital transformation, affärsutveckling och medarbetare. 
Placeringsorten är Malmö.

 

Your future duties and responsibilities:

Inom enheten Retail South arbetar vi med framgångsrika och världsledande kunder. 
Vår enhet har mycket stor utvecklingspotential och vi söker nu en driven och engagerad ledare som vill ta sig an utmaningen att skapa nya möjligheter inom den digitala transformationsresan samt arbeta med att fortsätta leverera högsta möjliga kvalitet i befintliga åtaganden. 

Vi ser gärna att du har en förståelse för eller bakgrund inom Digital Workplace-området, ditt team arbetar med att leverera en av världens största lösningar inom sitt slag till ett av världens största retail-bolag. 
Här finns stor potential till att skapa nya affärsmöjligheter och genom att vara kunnig inom området, brinna för att skapa nya lösningar och affärer samt ha ett exceptionellt ledarskap finns alla förutsättningar för att nå stjärnorna! 
I rollen som DCS kommer du att fokusera på viktiga perspektiv av vår verksamhet så som:

Affärsutveckling, delta i kundteamsarbete, ansvara för och aktivt skapa nya affärsmöjligheter för CGI och våra kunder.
Leda ett team om 10-15 medarbetare att engagera och utveckla. 
Leveransansvar, nya eller pågående leveranser med lokala och internationella resurser.

Required qualifications to be successful in this role:

För att bli framgångsrik i rollen som DCS behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar. 
Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stort fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav. 
DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter.
Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter samt ett brett kontaktnät inom regionen och branschen hjälper dig att lyckas i denna roll.

För mer information, kontakta gärna: 
Peter Odestål, Vice President Consulting Services/ ansvarig ledare Retail South peter.odestal@cgi.com, 0733-980274

Retail, management, digital workplace, business consulting

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-12-31.

Skills:

  • Business Development
  • Leadership
  • Project Management
  • Requirement Management

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb