CGI

Konsultchef, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 9 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Östersundsenheten har lång historik av att utveckla IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker, och är en global leveransenhet inom CGI.

Vi är idag ca 140 medarbetare och siktar på att expandera ytterligare. 
Att arbeta på CGI Östersund innebär att du kommer till en enhet med mycket kompetenta medarbetare som arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. 

I rollen som Konsultchef ingår att ansvara för en grupp om ca 25 medarbetare. Ansvaret innebär att hantera allmänna HR-frågor där tonvikten är att inspirera, motivera och kompetensutveckla medarbetarna i din grupp.

Därutöver arbetar alla konsultchefer med att förvalta, utveckla och hitta nya affärsmöjligheter. Därför ser vi att egen drivkraft och förmåga att bygga nätverk är en förutsättning. Vi räknar också med att du har ett bra affärssinne och har lätt att förstå kundens utmaningar både på verksamhets- och IT sidan.

Som Konsultchef ingår du i enhetens ledningsgrupp där alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för alla kunder, affärer, leveranser, enhetens tillväxt, rekrytering samt alla medarbetares trivsel och stolthet. 

För att möta upp mot ovanstående områden tror vi att erfarenhet från att vara ledare, IT-branschen och HR-frågor är avgörande.

Vill du bli en del av vårt team så tveka inte utan kontakta oss så berättar vi mer. 

Maria Olsson, 063 - 57 69 09 
Pontus Hellgren, 063 - 15 22 05 

Urvalet kommer att ske löpande och sannolikt senast 9 december. Så vänta inte med din ansökan!

Konsultchef, director consulting services, ledare

 

Skills:

  • Swedish
  • Business Development
  • English
  • Human Resources
  • Leadership

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb