CGI

Bid Manager/Affärsprojektledare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 28 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du vår nya kollega? 

Vi inom Bid Management teamet på CGI växer och vi vill bli fler. Är du eller känner du någon som är framåtsträvande med affärssinne? En person som vill gå med ett leende till jobbet varje dag och har en ”Nu kör vi!” attityd. 

Vi ansvarar för våra största privata och offentliga upphandlingar inom Sverige, stöttar hela säljorganisationen inom CGI och är klistret som håller ihop affären. Ansvaret som Bid Manager/affärsprojektledare är stort, utmanande, men ack så givande! Vi har helt enkelt ett väldigt roligt jobb! 

Vi som jobbar inom gruppen har högt i tak, en vänskaplig gemenskap, vi hjälper varandra och lyfter fram varandra. Just nu så söker vi dig som har något års erfarenhet eller vill starta din karriär med en bra grund! 

Vi är enbart ett knapptryck eller ringsignal bort så tveka inte!

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen som Junior eller erfaren Bid Manager/Affärsprojektledare ansvarar du för att se till att samtliga av processens steg uppfyller de legala krav som ställs och att processen anpassas utifrån respektive affär. På sikt kommer du hjälpa till att leda projektteamet ihop med huvudansvarig för respektive affär.

I rollen ingår bland annat:
• Uppstart av affärsprojekt
• Projektledning och ledning av team samt koordinering med Finans, legala, arkitekt och granskningsteam
• Säkerställa krav och att säljteamet följer säljprocessen på CGI.
• Upprätthållande av dokumentation och mallar, kvalitetssäkring av texter, spara material i linje med SOX restriktioner. 
• Agera stöd som verksamheten i olika interna processfrågor och punktinsatser i bids. 
• Hjälpa till att Utforma och skicka in offerter

Required qualifications to be successful in this role:

Vem du är?

Främst är det viktigt att du passar in i teamet och att du är en teamplayer och du gillar att Vinna. Du har egenskaper som strukturerad, kommunikativ och ställer alltid upp för dina kollegor! Gärna en utbildningsbakgrund inom IT, systemvetare, ekonomi, marknadsföring eller inköpare, men absolut inget måste! Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom offentlig sektor och/eller har erfarenhet av LOU eller har arbetat som projektledare. Du är flytande i engelska och svenska i såväl tal som skrift. Placeringsort är Stockholm.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum 2018-12-28.

För mer information kontakta:
Malin Bergqvist
malin.bergqvist@cgi.com 

Bidmanager, Projektledare, Säljare

Skills:

  • Business Development / Sales
  • Communication (Oral/Written)
  • Leadership
  • Sales/Business Evolution

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb