CGI

Director Consulting Services, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 28 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

I Umeå tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality(AR). 

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på. Vi behöver dig – som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!

Vi söker nu en affärsdriven ledare med fokus på tillväxt med placeringsort Umeå. Kunduppdragen växer och vi växer! Under de senaste åren har vi i Norr fått flera nya affärer som bidragit till vår fina tillväxt. Nu behöver vi förstärka på ledarsidan.

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete. Du är en ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder.

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen driver du sälj- och leveransprocesser för det område du ansvarar för. Du hanterar försäljningen till inarbetade kunder och ansvarar för att utveckla försäljningen till potentiella nya kunder, och nya områden hos befintliga kunder. I det ingår bl a byggande av affärsrelationer, driva nya affärsmöjligheter, driva upphandlingar/offerter och hantera förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen handlar det om att säkerställa och kvalitetssäkra pågående leveranser. Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är viktig, liksom ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan. Att vara proaktiv och kunna "ligga steget före" är andra förmågor som efterfrågas.

Du leder ett konsultteam som du har medarbetaransvaret för. I ditt team arbetar du med att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla. Även med att rekrytera nya medarbetare. Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen - kravfångst, analys, strategi, projektledning, design, utveckling, test, implementation och förvaltning - inom hela IT-applikationsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roller och erfarenhet från att arbeta säljorienterat.
 

Required qualifications to be successful in this role:

Det är meriterande om du har:

• dokumenterad erfarenhet som säljare/ledare

• erfarenhet av personalansvar

• erfarenhet av både sälj- och leveransprocess

• ett administrativt "sinne" och förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"

• arbetat med ekonomiskt ansvar och ta-betalt-processen

• har haft egna kundkontakter med ansvarar för hela processen - från erbjudande till fakturering, samt ett starkt kund- och säljfokus.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva affärens sälj och gruppens utveckling framåt, där du är insäljande av CGI resurser samt produker. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett jämställt, positivt och engagerat team. Där fokus ligger på strategiska-, så väl, som operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du arbetar som säljare på den lokala marknaden primärt. 

Sista ansökningsdag: 2018-12-28.

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar.

MvH Daniel 
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078

DCS, Konsultchef, ledare

Skills:

  • English
  • Leadership
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.