Regionchef IT för samhällsutveckling

Rekryterare
Sweco Sverige AB
Plats
Luleå/Gävle/Sundsvall/Umeå/Falun
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Swecos målbild är att bli världsledande inom smart och hållbar samhällsutveckling. Ett av våra allra viktigaste fokusområden de närmaste åren är digitalisering och behovet av smarta och effektiva tekniska lösningar. Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling möjliggör att våra kunders digitala förmåga är i framkant.

Är du vår nya ledare för region Norr och vill ansvara för ett härligt gäng engagerade konsulter som alla brinner för IT inom samhällsplanering och samhällsbyggnad? I sådana fall är du varmt välkommen att läsa vidare!

Din kommande roll

Vi söker nu dig som vill kliva in i rollen som Regionchef och vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet i region Norr. Det här är något för dig som motiveras av en roll där du får arbeta med att utveckla affärer, bygga verksamhet, ledarskap och medarbetarskap.

I korthet innebär rollen som Regionchef att du har ansvaret för att regionens medarbetare mår bra, är motiverade och inspirerade, att lönsamheten är god, att säkerställa kundnöjdhet och att utveckla verksamheten för att möta framtida behov hos våra kunder!

Region Norr innefattar kontor i Luleå, Umeå, Sundsvall, Gävle och Falun. Du är placerad på något av dessa kontor men villig att resa kontoren emellan. Du har personalansvar för fem gruppchefer, rapporterar till Maria Gårdlund, VD för Sweco Position och är med i ledningsgruppen för bolaget.

Dina erfarenheter

Har du erfarenhet inom något av våra tre tjänsteområden; systemutveckling, BIM-/informationssamordning och/eller GIS, är det meriterande. Det viktigaste är dock att du har en stor nyfikenhet på hur IT kan bidra till att utveckla samhällsbyggnadsbranschen och en mer hållbar samhällsutveckling.  Du får gärna ha tidigare erfarenhet från något av Swecos tre marknadssegment; Bygg och Fastighet, Infrastruktur eller Energi och Industri.  

Vi tror att du har vana att skapa affärsmöjligheter samt mycket goda ledaregenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultrollen sedan tidigare och ett lokalt kontaktnät.  

Dina egenskaper

Vi tror att du med ditt inlyssnande och engagerande sätt har förmåga att få med dig andra och skapa en positiv och framåtdriven miljö för att på så sätt nå resultat. Du trivs med att träffa människor och bygga relationer, oavsett om det gäller våra medarbetare, chefskollegor eller våra kunder. Vidare tror vi självklart att du har ett stort intresse för teknik och motiveras av att skapa nya affärsmöjligheter och bidra till en smart och hållbar samhällsutveckling

Sweco erbjuder

Som Regionchef på Sweco har du möjlighet till att:

  • Bli en del av en fantastisk organisation med spännande projekt, roliga kunder och en bra laganda där vi har en stark tradition av medarbetarskap, respekt för olikheter och är måna om varandra
  • Få en chans att vidareutveckla och bygga vidare på en verksamhet där vi har samlat kompetensen inom GIS, BIM-/informationssamordning och systemutveckling
  • Arbeta i en mycket decentraliserad och platt organisation där du får stort mandat och möjligheter till påverkan
  • Arbeta i en verksamhet som brinner för att skapa ett smartare och mer hållbart samhälle

Vill du veta mer om oss och vad vi erbjuder våra kunder gå in på: https://www.sweco.se/vart-erbjudande/it-for-samhallsutveckling/

Vill du vara med och forma framtiden? Varmt välkommen med din ansökan.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Är du nyfiken på att veta mer om tjänsten, kontakta;

Cecilia Stadig, Rekryterare, Sweco Sverige – 08-695 66 05 eller maila på cecilia.stadig@sweco.se