Systemutvecklare inom .NET

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu fler systemutvecklare inom .NET till avdelningen IT Liv och Pension på Folksam. Vi på avdelningen IT Liv och Pension ansvarar för livverksamheten inom Folksam samt utveckling och förvaltning för dotterbolaget KPA Pension. Här är det full satsning och utvecklingstakten är hög! Du får arbeta tillsammans med många högpresterande medarbetare och motiverade team i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Följ med på vår digitala och agila förändringsresa in i framtiden! En resa som börjar i våra moderna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som .NET-utvecklare på Folksam
Som systemutvecklare får du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Du arbetar med utveckling av externa och interna webbapplikationer inom KPA-affären där en viktig del är vårt nya målsystem inom domänen. KPA Pension befinner sig mitt i det snabbt växande digitala landskapet där självbetjäningstjänster och webb blir allt viktigare i mötet med kunderna. Kommunikation och funktionalitet smälter allt mer samman och kunderna förväntar sig att kunna förflytta sig sömlöst mellan olika kanaler och på ett användarvänligt sätt hitta personlig och relevant information.

Du arbetar tillsammans med våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och principer för systemutveckling. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bl a genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete. Vi jobbar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som av vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och är väl insatt i moderna tekniker och agila arbetssätt. Du har fokus och en vilja att jobba inom front-/backend eller kanske till och med fullstack eftersom vårt ansvar spänner från webbapplikationer till våra komplexa affärssystem.

Du har examen från universitet/högskola inom IT eller jämförbar erfarenhet. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Önskad kunskap och erfarenhet:

  • C#, .NET Core eller ASP.NET
  • Entity framework, Microsoft SQL Server, TFS, Git
  • Responsiv webb, HTML, CSS, Javascript och front-end ramverk som t ex Bootstrap och React
  • Automatiserade tester, Selenium, EpiServer och Azure (meriterande)

Du tycker om att arbeta i team och delar gärna med dig av din kunskap. Du har en god analytisk förmåga och tycker om att ta ansvar och vara drivande. Vi värderar ditt engagemang, vilja att lära och utvecklas samt dina personliga egenskaper högre än antal års erfarenhet.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag 
Vi är ett stort kundägt företag med många spännande jobb och goda chanser till karriär. Vi stöttar din utveckling och har bra anställningsförmåner. På vårt kontor i Stockholm finns många förutsättningar för en enklare vardag. Vi har förråd för dig som cyklar till jobbet, möjlighet att hyra garageplats, subventionerad lunchrestaurang, café och en stor träningsanläggning där du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 25 november 2018. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Christina Mattsson, 08-772 67 46.

Fackliga representanter: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Pekka Mårtensson 08-772 63 11 och Handels Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.

Liknande jobb

Liknande jobb