IVO söker IT-medarbetare inom kompetensområdena leverantörsstyrning och information

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 19 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inspektionen för vård och omsorgs (IVO:s) IT-enhet genomgår ett förändringsarbete. Nu söker vi nya IT- medarbetare de huvudsakliga kompetensområdena leverantörsstyrning och information. Vi erbjuder våra nya medarbetare den spännande möjligheten att vara med och bygga upp en ny IT-organisation.


Som IT-medarbetare inom kompetensområdena leverantörsstyrning och information leder, styr och följer du upp leveranser med våra leverantörer och informationstillgångar

Den centralt placerade IT-enheten ansvarar för IVO:s digitala lösningar och ingår i den myndighetsövergripande avdelningen för Verksamhetsstöd och –styrning, i Stockholm. 

Det pågår ett stort förändringsarbete på enheten då IT-miljön outsourcad och IVO är på väg in i en IT-upphandling. Genom de nya avtalen kommer en stor del av det underlag som myndigheten under en längre tid arbetat fram att övergå i vidareutveckling och implementering. Det övergripande målet är att uppnå effektivare arbetsflöden, en högre grad av digitalisering och innovativa lösningar. Som IT-medarbetare inom kompetensområdena leverantörsstyrning och information är du med och bidrar till den utvecklingen genom att leda, styra och följa upp leveransen från flera leverantörer och informationstillgångar.  
 

Vi söker dig som drivs av digital innovation och har tidigare erfarenhet av verksamhetsnära IT-arbete

Kravprofil

  • Gymnasieexamen
  • Minst två års aktuell erfarenhet av liknande arbete (leverantörsnära IT-arbete)
  • Erfarenhet av minst två av följande områden: leverantörsstyrning inom SMO/SIAM, arkitektur (infra- alt lösningsstruktur), avtalshantering, informationssäkerhet, ITIL

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga. Du tar stort ansvar för ditt arbete, är lösningsorienterad och initiativtagande. Du arbetar noggrant och har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett sätt så att rätt saker görs inom rätt tid. Du kan hantera förändringar i arbetsuppgifter och arbetssätt och har en god analytisk förmåga. 

Meriterande

  • Erfarenhet av IT-arbete inom offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av IT-arbete inom statlig myndighet
  • Relevant eftergymnasial utbildning


IVO kan erbjuda dig en utvecklande roll i en spännande kunskapsorganisation

Vi erbjuder dig en spännande kunskapsorganisation med en stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningarna är tillsvidare med en sex månaders initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsterna avser heltid med placering i Stockholm.


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 700 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet.


Ansök senast den 19 november 2018

Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 19 november 2018.

Märk din ansökan med dnr. 6.1-37881/2018.

Arbetsbetyg och dylikt tas med vid en eventuell intervju.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Sofia Palmér, 010-788 56 48. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Sara Larsson 010-788 55 39. 

Fackliga kontaktpersoner är Emilie Karlsson, SACO-S, 010-7885678, Ingemar Jonnerhag, Vårdförbundet, 010-788 52 56 och Maria Carneland, ST, 010-7885406.


Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb