Driven och nyfiken utvecklare/specialist med intresse av IT säkerhet

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 november 2018
Stängs
den 6 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vårt mål är högt satt, vi tänker bli Sveriges modernaste myndighet! Arbetsförmedlingens IT avdelning genomför för närvarande Sveriges mest spännande och mest omfattande förändringsarbete. Organisationen och IT-säkerhetsarbetet moderniseras i grunden. Nu söker vi 2 utvecklare/specialister för område säkerhetsplattformar som förstår att IT säkerhet är en avgörande faktor i en snabb digital transformering. Hjälp oss tänka nytt och få saker att hända!

 

Vilka är vi
Du kommer tillhöra enheten Cybersäkerhet och Digital Tillit.

 

Enhetens uppdrag är att driva ett modernt IT säkerhetsarbete med fokus på adaptiv säkerhet och verksamhetsnytta. På enheten finns förmågor inom informationssäkerhet, IT-säkerhet och utvecklare/specialister inom säkerhetsplattformar. IT-säkerhet är för oss en av de viktigaste byggstenarna för en lyckad digital transformering. Vårt mål är att frigöra användare och intressenter från krångel och komplexa regler. Vi vill förenkla, automatisera och skapa innovativa lösningar inom säkerhetsplattformar som möjliggör en agil utvecklingskultur med hög förändringstakt men samtidigt gör det enkelt att uppfylla de lagrum vi agerar i. Vi har tagit fram en ny en målarkitektur inom området med stort fokus på adaptiv säkerhet och verksamhetsnytta. Under de närmaste åren kommer vi införa många nya förmågor i säkerhetsplattformen.

 

Om du gillar förändring kommer du ha kul på jobbet. Vi känner att vi skapar mening och värde för samhället!

 

Ditt uppdrag
Som utvecklare/specialist kommer du fokusera på att bygga framtidens säkerhetsplattform som mögliggörare för en snabbare digitalisering men samtidigt delta i förvaltning av befintliga säkerhetslösningar. Som stöd finns en ny målarkitektur framtagen med inriktning på adaptiv säkerhet och verksamhetsnytta. Du kommer närmast arbeta med fokuserade kollegor inom arkitektur, IT-säkerhet samt utvecklare/specialister.

 

Du har stor möjlighet att påverka framtidens innovativa säkerhetslösningar. Du är en viktig spelare i teamet för att vi ska lyckas med att transformera IT-säkerhetsområdet på Arbetsförmedlingen.

 

Bakgrund och kompetenser
Vi ser att du har ett brinnande intresse för utveckling och då särskilt inom IT-säkerhet. Du trivs i sammanhang där förändringar är vardag. Det spelar ingen roll om du precis är klar med din utbildning eller om du jobbat några år. Det är din förmåga att tänka nytt och ditt brinnande intresse som vi söker. Vi vill transformera IT-säkerhet till en möjliggörande kraft i den digitala utvecklingen.

 

Vi ser gärna att
- Du har några års erfarenhet av javautveckling i Linuxmiljö
- Du har ett stort intresse för utveckling av tekniska lösningar inom IT säkerhet
- Du förstår vad livscykelhantering av identiteter är och förstår vikten av en identitets- och åtkomsthantering i toppklass
- Du förstår varför informationssäkerhet blir viktigare i en mer AI och datadriven framtid

 

Vem är du?
För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du våga tänka stort och ha ett genuint intresse för att arbeta med IT-driven verksamhetsutveckling. Du älskar ny teknik och har en stor vilja att förändra och lära dig.Du vågar utmana arbetssätt och ser det som en kul utmaning att navigera i en stor och komplex organisation och att få nya saker att hända genom nya angreppssätt. Som person har du lätt för att engagera dig och ta initiativ och ansvar.

 

Du förstår att samarbete med många intressenter är vägen framåt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt
Anställningsformen är tillsvidare, heltid, med 6 månaders provanställning för dig som inte redan är anställd hos oss. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen på Hälsingegatan 38, Stockholm, men kommer flytta till Arbetsförmedlingens nybyggda huvudkontor i Solna Strand under hösten 2019.

 

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan märkt med Af-2018/0049 7460 senast den 2018-11-08

 

Arbetsförmedlingen värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

 

Arbetslivserfarenhet

Mjukvaruutvecklare: erfarenhet efterfrågas

 

Om lön

enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid/ Ej specificerat

Arbetsgivarens webbplats

 http://www.arbetsformedlingen.se

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Arne Lundström, Facklig företrädare OFR/ST, Telefonnummer: 010-486 66 98
Niklas  Magnusson, Sektionschef, Telefonnummer: 010-488 70 70
Andreas Deniz, Facklig företrädare SACO, Telefonnummer: 010-486 21 98
Ivana Boban Jagodic, Rekryteringspartner, Telefonnummer: 010-487 10 89

 

Företagets adress

Hälsingegatan 38

Postadress

Arbetsförmedlingen

Hälsingegatan 38

11399 Stockholm

Sök jobbet senast 6 december 2018

Liknande jobb

Liknande jobb