CGI

Service Delivery Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka

Rubrik/Tjänst (titel externt) Service Delivery Manager
Anställningsform Full Time
Ort(er) Stockholm

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
Vill du vara med på en resa in i framtiden där vi tillsammans skapar nytta för kund och där din kompetens utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, stora utmaningar och ett ledande varumärke? Då är du rätt person för oss på CGI. 
I samband med att våra kunder förädlar sina verksamheter och där den digitala revolutionen skapar nya möjligheter, söker vi en engagerad Service Delivery Manager med stor nyfikenhet och en ambition av att bli en del av ett framgångsrikt team. 
Som Service Delivery Manager kommer du att jobba nära våra outsourcingkunder. Du kommer att vara en tongivande medarbetare för våra driftleveranser, där ständig utveckling och förbättring är en kontinuerlig del av din vardag.

 

Your future duties and responsibilities:

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
• Fungera som kontaktpunkt och operativt ansvarig för kunden. 
• Bygga en relation med kundens operativa IT kontakter, samt representera kundens intresse internt för att matcha kundernas förväntningar med levererade tjänster och utifrån avtalet.
• Arbeta för att utveckla nya affärsmöjligheter i samverkan med övriga CGI team.
• Ta fram, analysera och presentera SLA-rapporter och KPI-rapporter till kund. 
• Upprätta en handlingsplan när avtalade servicenivåer riskerar att inte nås, samt driva och kommunicera den både internt och externt.
• Arbeta efter CGI´s ramverk för styrning, samverkan och leverans av tjänster.

Required qualifications to be successful in this role:

KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
• God förmåga att upprätthålla relationer med kunder på alla nivåer
• Lyhörd och bra på att kommunicera, samt att fatta beslut
• Driven och initiativtagande
• Proaktiv samt en resultatinriktad problemlösare 
• Flexibel, ha förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov 
• Teamorienterad med goda ledaregenskaper
• Strukturerad, noggrann och ordningsam

En drömarbetsgivare för livet
Vi lever vår dröm
Vårt företag är unikt. Allt började med en dröm om en arbetsplats där alla skulle trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans, att bygga ett företag att vara stolta över. Den drömmen vill vi att alla ska uppleva i sin arbetsvardag, varje dag. 
Vi äger vårt företag
Hos oss är du inte bara med och bygger framgång. Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden vi alla är med och skapar. Det påverkar hur vi bemöter våra kunder. Och varandra. Som ägare känner vi också ett extra stort ansvar och engagemang för allt vad vi gör. Det är därför vi kallar oss medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.
Vi är bäst tillsammans
Vi har en enormt stor expertis över hela världen. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar. Och vi vet att vi skapar vår framgång bäst tillsammans. Men vi nöjer vi oss inte med det vi redan vet. Vi utmanar oss själva och varandra – varje dag. Det är så vi kan fortsätta göra skillnad för oss själva, för våra kunder och för samhället vi verkar i. 
Vi finns alltid nära
Vi finns där du och våra kunder finns, på hundratals platser runt jorden med en unik bredd av verksamheter och med kunder inom många branscher. Idag kan vi se hur det blir allt viktigare för kunder med just den kombinationen. Att alltid finnas nära, med viljan att erbjuda det bästa av CGI. Och för dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-31.

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb