CGI

Applikationskonsult HRM

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Här får du chansen att arbeta med HRM-lösningar i framkant och med fördelarna av att arbeta i ett av världens största IT-konsultföretag. CGI har ett starkt fäste hos i stort sett alla Sveriges företag och organisationer. Just HR-området står idag i starkt fokus för en digital transformation hos våra kunder och vi ser en ökande efterfrågan av kvalificerade systemlösningar från en trovärdig och långsiktig leverantör.

 

Your future duties and responsibilities:

Denna konsultroll innebär att verka som verksamhetskonsult inom HR, och applikationskonsult inom HCM-system i cloudmiljö. Du kommer att arbeta med CGI:s koncept Svensk HR vilket är en paketerad lösning bestående av CGI:s lönesystem POL tillsammans med en HR-mastermodul från SAP/SuccessFactors. Till detta kommer moduler inom Talent Management såsom: Rekrytering, Lärande, Mål &Prestation osv.

Din roll är arbeta mot våra kunder i större och mindre projekt med att implementera ett modernt HR-stöd. Du arbetar i dialog med kunden kring deras HR-processer och hur dessa kan stödjas och effektiviseras med hjälp av våra lösningar. Du medverkar i konfiguration och driftsättning av de olika systemmodulerna.

Required qualifications to be successful in this role:

Sökande till denna tjänst skall ha erfarenhet av att arbeta inom HCM-området, helst i en eller flera av de marknadsledande molnplattformarna. SAP/SuccessFactors är särskilt meriterande. Du har förmåga att skapa förtroende för din egen kompetens inom området likväl som för CGI:s lösningar. Du har god förståelse för integrationsfrågor i samband med HR-system. Då kärnan i vår lösning ligger i HR-mastermodulen, ofta benämnd HRMS, är kompetens inom det området särskilt viktigt. 

Utöver detta vill vi att sökanden har:
• Vana vid självständigt arbete i komplexa systeminförandeprojekt;
• Mycket god kommunikativ kompetens;
• Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift;
• En hög grad av affärsmannaskap;
• God teknisk och verksamhetsmässig kompetens kring HR- och lönesystem;
• Särskilt meriterande är certifiering i en eller flera av SuccessFactors HCM-moduler.


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-31.

För mer information, kontakta gärna;
Mats Österberg, m.osterberg@cgi.com, 08-671 15 64


POL, HCM, SAP/SuccessFactors, Talent Management, HR-system, lönesystem

Skills:

  • English
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb