CGI

UX Designer, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem med allt från fakturahantering och budgetering till e-handel. Vi har många kunder i den offentliga sektorn och Raindance används för att beställa allt från skolmat till läkemedel till att hantera de ekonomiska processerna. Därför fokuserar vi på att förenkla användarnas arbete, så att sjuksköterskor, ekonomi- och skolpersonal kan använda sin expertis till annat än att sitta i administrativa system.

Vi är ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår utvecklingsenhet i Göteborg, där det sitter ett 20-tal utvecklare. Vi vill ha en driven person som älskar User Experience (UX) och gärna provar på nya tekniker och arbetssätt.

 

Your future duties and responsibilities:

Som ansvarig för User Experience på Raindance kommer du att arbeta med vårt ERP system, e-handelstjänst och våra appar. Du ska ha lika bra koll på de tre viktigaste bitarna inom UX design; affärskrav, tekniska begränsningar och design som är lätt att använda. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta ett nära samarbete med flera olika utvecklingsteam, som består av utvecklare, testare och produktägare. Du kommer att arbeta med:

• Att ta fram lösningsförslag i form av skisser, ritningar och prototyper tillsammans med kravställare.
• Att utvärdera designlösningar och befintliga applikationer och kravställa förbättringar
• Att påverka designprocessen och vidareutveckla våra guidelines
• Att ta fram användbarhetstester och testa ny funktionalitet samt redan utvecklad funktionalitet. Resultatet skall återkopplas till utvecklingsteamen.
• Vara med och kravställa nya riktlinjer och ramverk för front-end utveckling

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har erfarenhet av UX och är duktig på att kommunicera dina design förslag till ett utvecklingsteam. Du är van att skissa och beskriva flöden samt att ta fram prototyper. 

Vi arbetar agilt med stöd av Scrum och har ett tätt samarbeta mellan utvecklare, domänexperter och testare. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra. 

Du bör ha följande erfarenheter: 
• Att arbeta med prototyper och wireframes för snabba iterationer
• Kreativ
• Bra på att dokumentera guidelines
• JSF och CDI
• Angular
• HTML, Javascript och CSS

Har du även erfarenhet av att vara en front end utvecklare så är det meriterande. Gillar du testdriven utveckling och är bekant med boken Clean Code så kommer du att passa in perfekt!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-31. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA;
Jens Axelsson, jens.axelsson@cgi.com, 0727-001416


UX, JSF, CDI, Angular, HTML, Javascript, CSS, scrum, Raindance

Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • AngularJS
  • JSF

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.