Östergötlands största nätverk behöver fler nätverkstekniker

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 5 november 2018
Stängs
den 30 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och arbeta med Östergötland största nätverk? Vill du arbeta i växande team med duktiga kollegor inom nätverk och IT-säkerhet? Tillsammans arbetar vi för att skapa bra lösningar för våra patienter och medarbetare. 

Vi behöver nu utöka teamet med fler nätverkstekniker inriktade mot campusnätverk. Om du är driven och beredd att ta nästa steg i karriären kan du vara rätt person för oss. 

Arbetsbeskrivning
Som nätverkstekniker inom enheten IT-Kommunikation på Region Östergötland arbetar du med drift, förändringsarbete och utveckling. Enheten består av ett team med cirka tio personer som har olika fokusområden där vi nu behöver utöka med ytterligare nätverkstekniker primärt orienterade mot campusnätverk.

Region Östergötland har ett regionspännande Cisco-baserat nätverk som kopplar ihop sjukhus, vårdcentraler och övriga regionverksamheter. Nätverket består av olika segment som campus, datacenter, WAN, brandväggar och WiFi. Segmenten är anslutna via ett MPLS-baserat corenätverk som är ihopkopplat via vårt egna DWDM-system.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med minst 2 års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker med kompetens motsvarande Cisco CCNP R/S. Du har B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av brandväggar och kunskap om Linux, 802.1X och Cisco ISE.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är mycket intresserad av nätverksteknik. Vi har många saker på gång och söker därför självgående personer som vill vara med och bidra till vår utveckling. 

Du gillar att jobba i team men vi ser också att du på sikt kan arbeta med egna aktiviteter. Då vissa uppdrag löses i nära samarbete med till exempel medicintekniska ingenjörer, projektledare och andra nätverkstekniker så behöver du vara social och kunna se behov ur olika perspektiv. Vi tror att för att klara av våra arbetsuppgifter så är du strukturerad, ansvarstagande och prestigelös.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Linköping med närhet till tåg- och bussförbindelser. Vi erbjuder flexibla arbetstider och bra friskvårdsmöjligheter. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Mattias Larsson, 010-103 52 86, mattias.larsson@regionostergotland.se.

Facklig företrädare för Vision är Claes Hugosson, 010-103 05 19. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 november 2018. Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
 
Region Östergötland