Gruppchef Infrastruktur

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 5 november 2018
Stängs
den 1 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Vår driftorganisation växer och vi söker därför efter en erfaren ledare som kan leda och utveckla vår infrastrukturgruppering.

Som gruppchef för vår infrastrukturgruppering har du en viktig roll i vår framtida utveckling. Du leder en grupp med mycket erfarna tekniker och konsulter som har hög kompetens med allt ifrån SAN, nätverk, lagring, backup, virtualisering, serversystem och databashantering.

Vi tror på att ha chefer som är operativa och som har en god förståelse för gruppens arbetsuppgifter. Som gruppchef arbetar du med operativ ledning och planering av gruppens verksamhet, säkerställer att vi möter kundernas krav och förväntningar samt ger medarbetarna rätt förutsättningar och utmaningar för att utvecklas.

Om dig

Vi tror att du tidigare arbetat med infrastrukturteknik i någon form, och vi förutsätter att du har en bra förståelse för både IT-infrastruktur och drift med ITIL som ramverk.

Erfarenhet av arbete som teamleader eller gruppchef är meriterande men inget krav - det är dina personliga egenskaper som är det viktigaste.

För att passa i rollen behöver du vara driven och triggas av ständig förbättring. Erfarenhet av att utveckla en driftorganisation är meriterande och vi tror också att du är bra på att samverka med din omgivning och kan omsätta idéer till handling på ett engagerande och involverande sätt.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.
 

Kontaktpersoner

Pär Berglund
Operations Manager
073-7081523
par.berglund@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb