Servicedesk IT-supporttekniker

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 5 november 2018
Stängs
den 1 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete i Servicedesk eller annan liknande IT-supportfunktion. Arbetet hos oss innebär att arbeta väldigt brett med bland annat ärenderegistrering och telefonsupport till slutanvändare, arbete via fjärrstyrningsverktyg, support av arbetsplatstjänster, kontoadministration, larmhantering, felsökning och serverdrift. Du ges också möjlighet att bli involverad i kundprojekt och kan vara tekniskt ansvarig för kunder. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som skrift.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara kommunikativ och ha en hög servicekänsla samt känner ett stort engagemang för att arbetsuppgifterna utförs på ett ansvarsfullt och professionellt sätt.

Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller ditt lugn även i pressande situationer. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor samt ställer upp för dina medarbetare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta enligt ITIL-processer och i ärendehanteringssystem för kundtjänstfunktion, Servicedesk eller liknande.

Dina kunskaper finns inom något eller några av följande områden:

  • MS Windows 7/8/10
  • MS Office 2010 och senare
  • MS Windows Server med AD, DHCP, DNS, printfunktioner osv
  • Office 365 och andra molntjänster
  • Hantering av övervakning
  • Återställning av data från backup
  • PC-hårdvara och programvaruinstallationer
  • Grundläggande kunskaper inom datakommunikation
  • Att arbeta med Terminal Server-lösningar


Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Johanna Forsberg
070-623 25 60
johanna.forsberg@proact.eu