CGI

IT-Arkitekt, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 30 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är ditt glas halvfullt? 
Härligt! - Vi behöver nämligen bli ännu fler med den inställningen. Har du dessutom ett grymt driv kanske du kan hjälpa oss nå vårt mål – Att bli Sveriges bästa arbetsplats! 2017 vann vi en utmärkelse för mest jämställda företag inom IT & Telekom, vi fick även utmärkelsen Top Employer 2018 och blev dessutom framröstade som en av de mest attraktiva arbetsplatserna för Young Professionals. Allt det är ju jätteroligt, men - det viktigaste för oss är att vi trivs tillsammans. Det ska nämligen vara roligt att gå till jobbet. 

Vi hade gärna klonat vår Arkitekt / sys-admin om det var möjligt, men än är vi inte riktigt där. Vi behöver alltså anställa en kollega till honom. Vi har flertalet servermiljöer som vi administrerar och sätter upp, det rör sig om allt Från TFS och Windows server till SQL Server och Azure stack kluster.
 

Your future duties and responsibilities:

Du kommer att sätta upp och administrera samtliga av våra utvecklings- och servermiljöer och planera för framtiden, vad är nästa steg för att CGI ska ha en toppmodern miljö att arbeta med?

Required qualifications to be successful in this role:

Vi har som du ser ett stort Microsoftfokus - så har du även erfarenhet av AD / ADFS, Powershell och C# kommer det underlätta din vardag. De flesta av våra utvecklare sitter på virtuella maskiner så kunskaper om Hyper-V, WMware eller motsvarande är ytterligare en fjäder i hatten! DevOps ligger oss varmt om hjärtat så har du även koll på kubernetes, redhat och OpenShift så är det meriterande.

Ingen kan allt men har du koll på några av delarna ovan så tveka inte, sök och så kanske vi har nöjet att bli dina nästa kollegor. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-30.

För mer information kontaktakta:
Anders Markstedt
09059117
anders.markstedt@cgi.com

Skills:

  • Active Directory
  • C#
  • DevOps
  • Kubernetes
  • OpenShift
  • RedHat

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.