Systemtekniker med systemutvecklaregenskaper, Gävle

Rekryterare
Lantmäteriet
Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 2 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig

Lantmäteriet Utveckling och IT söker Systemtekniker med systemutvecklaregenskaper till kontoret i Gävle.

 

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets tre divisioner i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Enheten Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster.

Funktionen ISS (Interna stödsystem) och Behörighet består i dagsläget av 15 medarbetare uppdelade i två team som svarar för drift, underhåll och utveckling av systemstödet för IT-processer och behörighetshantering. Mer specifikt ingår tjänster för beställningshantering, loggning och inventarieregister. Vidare arbetar man med tjänster för identifiering, signering och behörighetsstyrning för Lantmäteriets interna och externa IT-system och tjänster. Teamen bygger även integrationer mot andra IT-system, samt utför behörighetsadministration.

Funktionen finns organisatoriskt på Lantmäteriet Utveckling och IT, närmare bestämt på sektionen Drift och Infrastruktur.

Lantmäteriet UIT tror på sina medarbetare, ett teambaserat arbetssätt och ett coachande ledarskap.

 

Du kommer att ingå i vårt behörighetsteam, teamet har idag 6 medarbetare. Arbetet omfattar design, utveckling och drift av Lantmäteriets identitet- och behörighetssystem för IT-infrastruktur och IT-applikationer. Du brinner för att jobba med ständiga förbättringar och att utvecklas både individuellt och i grupp.

 

Din profil

Vi söker dig som har ett brett och genuint teknikintresse och jobbat i en IT-driftsorganisation, gärna med systemutvecklarbakgrund. Du brinner för ständiga förbättringar och att jobba i team med ett gemensamt ansvar för helheten.

 

Det är meriterande om du har:

• Kunskaper om NetIQ eDirectory, NetIQ IDM och Active Directory

• Erfarenheter av skriptning, automatisering och identitetsfederationer

• Kunskaper om drift och utveckling av andra behörighetssystem

• Lean och Agilt arbetssätt

Personliga egenskaper:

• Du har ett eget driv och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

• Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, lätt för att se möjligheter, visar engagemang och har en god förmåga att se helheten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning med tillhörande säkerhetssamtal kommer att göras före anställning.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

 

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Liknande jobb

Liknande jobb