Scania

Oracle Forms Utvecklare till Planning IT

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 21 november 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Vårt team tillhör avdelningen Order to Delivery IT och vi ansvarar för alla IT-leveranser som stöttar Scanias globala produktionsplanering. Vi arbetar med egenutvecklade applikationer i Java och Oracle Forms i nära samarbete med verksamheten och vi ansvarar för all support och utveckling av dessa applikationer.

I den här rollen kommer du att tillhöra en grupp med kompetenta medarbetare i olika åldrar från många olika länder. Verksamheten vi stödjer har många utmaningar så det finns goda möjligheter att utvecklas till andra roller inom gruppen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du deltar i vår verksamhetsnära IT-utveckling vilket bland annat innefattar följande;

  • Analys och design av nya och förändrade behov
  • Utveckling, test och installation av ny funktionalitet
  • Incidenthantering och support till slutanvändare
  • Förbättringsarbete, både av arbetssätt och flöden

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av Oracle databas, PL/SQL, Oracle Forms/Reports och Linux. Meriterande om du har kunskaper om Scanias verksamhet och produkter. Du är noggrann, gillar att arbeta med systemutveckling och att anta nya utmaningar. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du obehindrat behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Tobias Viklund (Scania Attract & Recruit) tfn 08-553 703 90 eller Thomas Strandberg (Gruppchef) tfn 08-553 801 10.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Liknande jobb

Liknande jobb