CGI

Informatiker eHälsa

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg, Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 8 november 2018
Stängs
den 21 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

En drömarbetsgivare 
Vårt företag är unikt. CGI har en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans, att bygga ett företag att vara stolta över. Den drömmen vill vi att alla ska uppleva i sin arbetsvardag, varje dag. 
Vi har en enormt stor expertis över hela världen. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar. Vi finns där våra kunder finns både i Sverige och på hundratals platser runt jorden. Att alltid finnas nära, med viljan att erbjuda det bästa av CGI. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv. 

Vi äger vårt företag 
Hos oss är du inte bara med och bygger framgång. Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden vi alla är med och skapar. Som ägare känner vi också ett extra stort ansvar och engagemang för allt vad vi gör. 

Välkommen till vårt team: 
I en tid när hälso- och sjukvården flyttar närmare människors liv och tekniken blir en möjliggörare för att leverera vård på nya sätt gör vi på CGI en storsatsning inom området E-hälsa. Våra experter levererar framtidssäkra lösningar för att kunna skapa en bättre hälso- och sjukvård för alla. 

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team med de främsta experterna inom informatik och digitalisering. Vi vill tillsammans fortsätta att skapa Sveriges bästa informatikteam. 
Våra kunder består av såväl vårdgivare och myndigheter som system- eller produktleverantörer. På CGI är kompetensen inom området stor och nu söker vi dig som vill vara med på vår framgångsresa.

Your future duties and responsibilities
Du kommer att arbeta inom hälso-och sjukvårdens olika verksamhetsområden och dina arbetsuppgifter kommer att vara beroende av kundernas behov inom informatik och informationshantering men också dina egna karriärsmål. Även din expertis och kompetens kommer att spela en stor roll i val av framtida arbetsuppgifter. 

I ditt arbete kommer du samarbeta med tex projektledare, kravanalytiker, lösningsarkitekter, verksamhetsrepresentanter, IT-arkitekter och utvecklare. Vi samarbetar nära även internt i vårt informatikteam för erfarenhets- och kunskapsutbyte. 


Required qualifications to be successful in this role
Till den här rollen söker vi dig som är utbildad inom systemvetenskap, hälsoinformatik, medicinsk informatik eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare klinisk bakgrund. Längden på din erfarenhet är inte avgörande då vi söker såväl juniora som seniora förmågor, men vi vill att du har kunskap om både informatik och IT inom hälso- och sjukvård och omsorg. 

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är målorienterad strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du ska också vara analytisk och problemlösande likväl som initiativtagande, utåtriktad och samarbetsinriktad. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 21 december. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Maryam Khavari, maryam.khavari@cgi.com 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb